Back to Question Center
0

Hoe u uw millennial werknemers kunt motiveren

1 answers:
.
.
.
. frezyderm sunscreen color velvet.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575731430000000" alt="How to Motivate Your Millennial Employees">

Kinderen deze dagen.

Met hun Instagram en hun Snapchat en hun Dick Tracy Apple-horloges. Wie begrijpt ze nog meer?. Je biedt ze een verhoging aan, en ze geven het af om thuis te werken. Je geeft ze een goede recensie en ze vragen waarom je niets eerder hebt gezegd.

Het is bijna net zo frustrerend als een relatie. Bijna.

Het ding is dat millennials - min of meer gedefinieerd als die tussen 1980 en 2000 - 75% van de beroepsbevolking vormen tegen 2025. En als je de motivatie niet kunt motiveren. millennials die voor uw bedrijf werken, kunt u ze snel verliezen. Dus hoe houd je deze baan-springende kinderen in de plooi?. Hier zijn een paar manieren om de duizendjarige werknemers die u voor uw kleine onderneming inhuurt te motiveren .

Millennials, meer dan eerdere generaties, waarderen hun bijdragen aan het algehele succes. Â Ze reageren niet goed als ze gewoon in een hoek blijven steken en moeten zeggen dat ze ergens aan moeten werken. Integendeel, millennials streven ernaar om te zien wat de algemene missie van het bedrijf is en hoe ze daarin passen.

In een klein bedrijf moet het relatief eenvoudig zijn om uw millenniummedewerkers op de hoogte te houden, omdat u niet dat veel verschillende afdelingen nodig heeft om uit te leggen. Maar u kunt het proces nog steeds ondersteunen door een werkruimte zonder hokjes op te zetten, waar werknemers kunnen zien en horen wat anderen doen. Door uw algemene bedrijfsdoelen te communiceren en transparant te zijn, kunt u millennials langskomen die u begrijpt en hun behoeften respecteert.

Denk aan de grote recessie?. Ja, het eindigde, zoals vorige week. De meeste millennials onthouden de recessie goed, vooral degenen die uit de school zijn gestapt om maar weinig baanvooruitzichten te vinden.

Omdat hun eerste ervaringen met banen doorgaans erg slecht waren, worden millennials gebruikt voor alternatieve vormen van motivatie. Over het algemeen is geld gewoon niet de drijvende motivator voor hen die het was voor eerdere generaties.

Het aanbieden van zaken als gratis lunches of stomerij of doorvoerkaarten is een manier om dit gat te overbruggen. Random time off of bedrijfspasjes zijn een andere. Je kunt hier zo creatief mee worden als je wilt en dit werkt als een klein bedrijf echt in je voordeel. Wanneer je met bedrijven met meer geld concurreert, ben je niet al te lang in het nadeel dat je jaren geleden was als het erom ging milleniale werknemers tevreden te houden.

Veel tech-startups hebben ook aandelenopties aangeboden aan nieuwe millenniummedewerkers, wat mogelijk voor u werkt als uw bedrijf dit als een voordeel op de weg ziet.

Dit is de â € ~iedereenâ € ™ s winnaarâ € ??. generatie. Het is ook de generatie die zijn eigenwaarde legt aan hoeveel 'lusten'. een foto krijgt binnen een half uur op Instagram. Dus als je niet effectief â € ~lustigâ € ™ bent. Wat ze op het werk doen, ze kunnen gewoon alles verwijderen wat ze hebben gedaan en geen werk doen voor de komende twee dagen.

Dat is natuurlijk een extreem ironisch voorbeeld, maar het punt is dat millennials worden gemotiveerd door frequente, verdiende lof. Dit is een ander groot voordeel voor kleine bedrijven, omdat het u niets kost om uw werknemers zich gewaardeerd te laten voelen en in ruil daarvoor harder te werken. En terwijl velen van ons verstrikt raken in de dagelijkse hoofdpijn die een klein bedrijfje bestuurt, is het belangrijk om de tijd te nemen om goed werk te herkennen.

En hoe kaaszaag je ook zou denken, frequente promoties zijn ook enorme motivatie voor millennials, die een eenvoudige titel en verantwoordelijkheid zien toenemen als een grote indicator van succes. Het hoeft niet per se meer geld te bevatten, alleen meer erkenning dat ze het werk aankunnen. En niets staat iemand toe om zijn of haar creativiteit te laten zien, meer dan een grootschalig project met een eigen ontwerp.

De dagelijkse taken uitvoeren is van cruciaal belang om uw bedrijf draaiende te houden, maar u kunt uw jongere werknemers motiveren door hen de tijd te geven om aan een groter project te werken dat zij hebben gemaakt. Dit zal je helpen, omdat het een probleem kan oplossen op een manier waarop je nooit had nagedacht. En helpt hen omdat het hen een gevoel geeft van een grote bijdrage aan de algehele missie.

Hoewel ze groot zijn in groepsdoelen, groepswerk en gemeenschappelijke tabellen, zijn millennials ook de meest individualistische generatie ooit. Sommigen zeggen misschien â € ~beschaamd, â € ™ maar dat klopt niet: millennials werden opgevoed door ouders die om hun inbreng bij beslissingen vroegen en niet iedereen hetzelfde disciplineerden. Dus algemene regels vliegen niet met millennials.

De dagen van de tijdklok zijn voorbij. Dankzij het internet kunnen millennials overal werken, bijna altijd wanneer ze maar willen. En als u een bedrijf heeft dat niet onmiddellijk aanwezig hoeft te zijn, dan kunnen uw millennial-werknemers de mogelijkheid verwachten om vanuit huis te werken.

Evenzo gaat het traditionele schema van 9 tot en met 6 ook buiten spel. Terwijl oudere werknemers misschien beledigd zijn als je hen na "zakelijke uren" noemt, kunnen millennials ervoor kiezen om een ​​paar uur vrij te nemen op het midden van de dag om naar het strand te gaan, en dan te werken tot 22.00 uur.

Ongeacht wie u inhuurt, het motiveren van werknemers is een constante uitdaging voor kleine bedrijven. Maar naast het denken over ras, geslacht, culturele en religieuze verschillen, moet je altijd rekening houden met leeftijd. Wat je wilt, zal niet altijd zijn wat je werknemers willen, en als je deze dingen in overweging neemt, zou dat je het meest begeerde titels kunnen opleveren: coole baas.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
6 days ago