Back to Question Center
0

Vier vrouwen die de wereld veranderen, vooral in het bedrijfsleven

1 answers:
.
.
.
. vps windows remote desktop.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728540000000" alt="How WomenAre Changing Business">

maart is de Women's History Month en het National Womenâ € ™ s History Project heeft dit jaar de thema's rond de thema's 'verbluffende vrouwen met karakter, moed en inzet' als thema behandeld. â € ??. De groep erkent de "buitengewone en vaak niet-erkende vastberadenheid en vasthoudendheid van vrouwen". en eert degenen die speciaal bijdragen hebben geleverd aan de rechten van de vrouw en de mensenrechten. Klik hier voor meer informatie over deze jaarlijkse viering en de 2014 honoures.

Het is duidelijk dat vrouwen op allerlei manieren een belangrijke bijdrage leveren, op allerlei gebieden. Zakelijk is geen uitzondering. Sterker nog, velen denken dat vrouwen in het bedrijfsleven de wereld veranderen! Â En Forbes. com Natalie MacNeil, blogbijdrager, beweert dat ondernemerschap de nieuwe vrouwenbeweging is. Ze zegt dat er een â € œquote revolutieâ € is. vorm krijgen, naarmate steeds meer vrouwen het personeel verlaten om werkscheppende ondernemers te worden.

Sinds de laatste twee decennia zijn vrouwen vaker begonnen met bedrijven dan mannen en neigen zij over het algemeen naar microbedrijven (minder dan vijf werknemers) en kleine bedrijven . Voorspellingen zijn dat tegen 2018 meer dan 9.72 miljoen nieuwe banen voor kleine bedrijven zullen worden gecreëerd, en er wordt verwacht dat vrouwen meer dan de helft van hen zullen creëren!. Ter vergelijking: bedrijven in handen van vrouwen hebben in 2010 slechts 16 procent van de Amerikaanse banen gecreëerd. Dit is verbazingwekkende vooruitgang en vertegenwoordigt een reële impact op niet alleen het bedrijfsleven, maar ook op onze samenleving als geheel!. Maar MacNeil zegt dat het doorzettingsvermogen en creatieve manieren zijn geweest die ondernemers van bedrijven die zich aanpasten aan en de recessie overleefden, wijzen op een van de grootste dynamieken van deze revolutie. Vrouwen die nu beginnen en eigenaar worden van bedrijven zijn â € ~gevecht-getestâ € ™. en meer concurrerend dan ooit tevoren.

Veel vrouwen zullen nog steeds kiezen voor banen in bedrijven, een volkomen legitieme keuze. Maar anderen vinden dat bedrijfsomgevingen op verschillende manieren tekortschieten en zeggen â € ~geen dank uâ € ™. naar de klim op de ladder. Het antwoord: bedrijven starten die aansluiten bij persoonlijke waarden en het vermogen om wat vrijheid en flexibiliteit te hebben. Anderen zullen de bedrijfswereld helemaal omzeilen, vaak met groot succes!. Met het oog op onafhankelijkheid en geestelijke gezondheid, gaan Gen-Y en Millennial-vrouwen naar de rangen van â € œbusiness ownerâ € ??. in drommen. En er duiken overal middelen op: Women 2. 0 en Ladies Who Launch zijn slechts twee speciaal voor vrouwelijke ondernemers. De 21 ste eeuw â € œQuietrevolutie â € ??. MacNeil zegt, is hier om te blijven en luider en luider te worden!

Deze beweging komt niet als een verrassing voor diegenen die vrouwen in het algemeen zien als kenmerken die uniek geschikt zijn voor zakelijk succes, van EQ (emotionele intelligentie) tot onderhandelen. vaardigheden voor een meer op samenwerking gerichte stijl die het geluid kan doorsnijden en niets kan doen om de klus te klaren. Succesvolle vrouwelijke ondernemers hebben de neiging om een ​​aantal kenmerken te delen die hen onderscheiden, zegt Sharon Hadary , voormalig uitvoerend directeur van het Center for Women's Business Research. S. Ontwerper en ondernemer Tory Burch legt uit waarom de wereld meer vrouwelijke ondernemers nodig heeft. Investeren in zakenvrouwen, zegt ze, stimuleert de economie voor iedereen. Vrouwen zijn cruciaal voor economische groei over de hele wereld.
Maar er is nog een lange weg te gaan. Volgens de Monitor Global Entrepreneurship zijn er 126 miljoen vrouwen die nieuwe bedrijven exploiteren en nog eens 98 miljoen gevestigde bedrijven. Er zijn slechts zeven landen waar vrouwen deelnemen aan het bedrijfsleven tegen tarieven die gelijk zijn aan mannen (en nee, de VS is nog geen â € "nog!).

Burch stelt dat de voortdurende vooruitgang van vrouwen overal ter wereld drie prioriteiten vereist:

.
  • Toegang tot kapitaal
  • .

A

.
  • Ondersteuning van beginnende bedrijven
  • .

A

.
  • Toegang tot onderwijs aan ondernemers
  • .Figuur met dank aan stockimages / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 19, 2018