Back to Question Center
0

Medewerkersbeoordelingen zijn meer dan een vanzelfsprekende taak

1 answers:
.
.
.
- armbanduhr grün. Employee Evaluations

Noem het evalueren van werknemers en u zult het gekreun horen, zowel van bedrijfseigenaren als werknemers. Voor velen symboliseren werknemersevaluaties een ondankbare taak en iets om te vermijden en zo lang mogelijk uit te stellen. Maar het hoeft niet zo te zijn.

Het is voor u en uw werknemers echt van belang om deze te evalueren, omdat evaluatie-instrumenten de prestaties, geschiktheid en vaardigheid meten volgens de Houston Chronicle's smallbusiness. chron. com . Er zijn allerlei manieren om prestatieprestaties te evalueren, zowel kwalitatief als kwantitatief, maar het fundamentele belang is dit: een werknemersevaluatie zal u helpen bepalen of de vaardigheden van een werknemer een goede match zijn voor zijn of haar baan.

Wanneer u uw denken over het evaluatieproces van medewerkers verandert, van een gevreesde taak naar een positieve verkenning, zult u voordelen hebben op een aantal belangrijke gebieden:

.
  • Sterke en zwakke punten . Inzicht hebben is een absolute noodzaak voor u en uw werknemers, zowel individueel als collectief.
  • .

A

.
  • Opleiding en ontwikkeling . Hoe kun je anders effectief trainen dan eerst te weten hoe medewerkers vandaag presteren?
  • .

A

.
  • Prestatiedoelstellingen . Ditto prestatiedoelen, die realistisch en voordelig kunnen zijn wanneer ze gebaseerd zijn op solide evaluatie.
  • .

A

.
  • Erkenning en beloningen . Evaluaties geven u een structuur voor het herkennen van hard werk, toewijding en toewijding.
  • .Als u niet beschikt over een geformaliseerd evaluatieproces voor werknemers, moet u er prioriteit aan geven voor het komende jaar. Als uw bedrijf groot genoeg is om een ​​persoon of afdeling voor human resources te hebben, moet het plannen en implementeren van een evaluatieprogramma voor medewerkers een samenwerkingsproces zijn tussen u en HR. En als u HR-medewerkers niet op het personeel hebt, raden experts u aan een HR-consultant in te schakelen. U moet op hun expertise vertrouwen voor deze tool voor kritische feedback die een belangrijke motivatie is voor uw werknemers.

SmallBusiness. chron. com geeft ook enkele opmerkingen over de wijze waarop een evaluatieprogramma voor werknemers moet worden uitgevoerd:

.
  • Vergelijk de verschillende evaluatiemethoden (360-graden beoordelingen, zelfevaluatie, enz.) In termen van die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.
  • .

A

.
  • Vraag anderen (managers, toezichthouders) om in te wegen.
  • .

A

.
  • Werk samen met HR (of uw HR-consultant) om de geselecteerde methode aan uw onderneming aan te passen. Uw bedrijfsfilosofie, missie en waarden moeten verweven zijn met de prestatiestandaarden en verwachtingen van medewerkers.
  • .

A

.
  • Ontwikkel een trainingsprogramma voor iedereen die de nieuwe evaluatie-instrumenten gaat gebruiken.
  • .

A

.
  • Een evenement of vergadering met alle werknemers hebben om het nieuwe programma aan werknemers voor te leggen en uit te leggen, met name de voordelen voor het bedrijf en voor hen als individuen.
  • .

A

.
  • Bepaal (en blijf bij) de belangrijkste datums voor de start, de voltooiing van evaluaties en uitkomsten, zoals bonussen en andere beloningen.
  • .Het is dus een ding om een ​​evaluatieprogramma voor medewerkers voor te stellen en het te implementeren. Nu komt het meest kritische deel van het proces: het schrijven van evaluaties die eerlijk, eerlijk en productief zijn. Zoals met al het andere, geven experts een aantal specifieke â € œdos en donâ € ™ ts. â € ??. Het goede nieuws is dat u zonder problemen middelen kunt vinden om u te begeleiden!. Wij houden vooral van uitstekend rapport van Business Management Daily : 10 geheimen van een doeltreffend prestatieoverzicht . â € ??. Bekijken.

Maar soms kan ook nuttig zijn om te zien wat niet te doen is. Daarom waren we ook geïntrigeerd door 10 manieren om een ​​werknemersevaluatie te ruïneren op cbsnews. com . Te vermijden dingen zijn onder andere het aan de orde stellen van problemen waar u niet achterstaat, het bespreken van negatieve persoonlijkheidskenmerken en het zich wagen in verboden gebieden. Triest om te zeggen, we zijn allemaal aan de ontvangende kant geweest van sommige van deze praktijken. Maar behoor niet tot degenen die het moreel en de motivatie van werknemers vernietigen!. Klik op de link hierboven voor de volledige lijst.
Figuur met dank aan FrameAngel / FreeDigitalPhotos. net

.

Evalueert u uw werknemers op regelmatige basis?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 20, 2018