Back to Question Center
0

School's In Session voor veel eigenaren van kleine bedrijven

1 answers:
.
.
- лежак для собаки.
. Small Business Education

 Hoeveel kost het formele onderwijs echt als u een eigen bedrijf heeft?. Toen u met uw bedrijf begon, had u misschien een diploma - of niet. En als je dat deed, was het waarschijnlijk geen zaak. Dus, is het logisch dat een bedrijfseigenaar tijd en geld investeert in formeel onderwijs?

Startup Nation www. Startupnation. Com ) zegt dat met. meer en meer klassen voor potentiële ondernemers die nu op campussen worden aangeboden, de vraag is belangrijker dan ooit. Ooit gericht op het helpen van studenten bij het aannemen van rollen in het bedrijfsleven, erkennen business schools nu de unieke behoeften van het zijn van een ondernemer, de belangrijke rol die kleine bedrijven spelen in de Amerikaanse economie en de groeiende kans dat individuen hun eigen bedrijf beginnen. Niet alleen dat, maar een toenemend aantal studenten komt naar school met bedrijven die al zijn gelanceerd.

Bedrijfseigenaren kijken vaak terug op hun opstartperiode en zeggen: â € œIk wist gewoon niet hoeveel ik het niet wist! Â € ™. Bedrijven komen van de grond met een goed idee, een visie en veel gruis en vastberadenheid - niet noodzakelijk een bedrijfsplan, marktonderzoek en financiële expertise. Wat betekent dat, zelfs als u nu succes ervaart, er nog steeds genoeg te leren is terwijl u groeit. In feite kan het begrijpen of het beheren van uw groei uw bedrijf maken of breken.

Hoewel het verlangen en het temperament om ondernemer te zijn waarschijnlijk in je DNA zit, kunnen de vaardigheden die nodig zijn om je slaagkansen te vergroten, â € "en moeten vaak â €" op een meer formele manier worden geleerd. Deze omvatten lessen in marketing, het identificeren en benutten van strategische kansen, het maken van bedrijfsplannen, cashflowbeheer, groeiontwikkeling, ondernemingsrecht en bedrijfswaardering.

De bevolking van de bedrijfseigenaar lijkt zelf de waarde van onderwijs te bevestigen. Uit een recente studie van de NFIB (de nationale federatie van onafhankelijke bedrijven) bleek dat eigenaren van kleine bedrijven meer formeel onderwijs hebben genoten dan de volwassen bevolking. Niet alleen heeft 46 procent een minimum van vier jaar, maar velen hebben ook extra onderwijs en opleiding - en gaan door met hun opleiding en training gedurende hun hele leven. Cursussen volgen is een van de grootste manieren waarop bedrijfseigenaren hun opleiding voortzetten.

Maar hoe weten drukke bedrijfseigenaren permanente educatie toe te voegen aan hun al volgepakte agenda's?. Kortom: internet. Online klassen - die ook een groot deel van universitaire aanbiedingen worden - maken het nu mogelijk voor eigenaars om het soort van permanente educatie te krijgen die ze nodig hebben om met de vele complexiteiten van hun bedrijven om te gaan. Een beetje onderzoek zal u helpen om scholen te vinden met ondernemerschapsprogramma's of cursussen. Â En hier zijn er een paar om uit te checken:

.
  • Online ondernemersklassen in Stanford ( forbes. Com )
  • .

A

.
  • Beste ondernemerschapscursussen in Amerika ( Inc. )
  • .

A

.
  • Ondernemerschapscursussen op MIT
  • .

A

.
  • Coursera , het onlinebedrijf dat samenwerkt met 62 grote universiteiten om lessen aan te bieden in een breed scala van onderwerpen, waaronder bedrijven
  • .A

.

Heb je het gevoel dat je permanente educatie en training nodig hebt?. Hebt u meer formele educatieve cursussen gevolgd?

.

A

.

Afbeelding met dank aan sixninepixels / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 23, 2018