Back to Question Center
0

Stellaire klantenservice kan ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt tijdens de feestdagen

1 answers:
.
.
.
. Holiday Customer Service

Iedereen is gefocust op vakantie shoppen, zich afvragend wat consumenten zullen doen en niet doen dit seizoen en vooral, hoeveel ze zullen uitgeven - colorful restaurant chairs. Zal meer online winkelen en de razernij in de winkels overslaan?. Hoe zit het met kleine bedrijven: Steeds meer klanten kiezen voor een meer ontspannen en community-based benadering van winkelen?
Price Grabber ondervroeg 2.877 Amerikaanse online shopping consumenten over hun plannen. Hoewel er veel geweldige informatie uit de Winter Holiday Shopping Survey kwam, is er één grote kop die domineerde:

.
Negenenzestig procent van de consumenten is van plan bij dezelfde winkeliers te winkelen als vorig jaar. Op de vraag waarom, zei 70 procent dat ze trouw zouden blijven aan bepaalde retailers vanwege goede klantenservice.
.


Waarom heeft dit zoveel aandacht gekregen?. Het is geen verrassing, toch?. We weten allemaal tegen die tijd dat een goede klantenservice gelijk is aan klantenbinding en retentie?

Ja en nee . Op een bepaald niveau weten ondernemers en klanten dit allemaal. Maar al te vaak blijft klantenservice een intellectuele oefening, iets waar ondernemers over praten en promoten, maar uiteindelijk niet slagen. We weten niet zeker waarom. Is het omdat de meer moes-en-klare aspecten van het bedrijf in de weg zitten en voorrang hebben?. Of denken verkopers dat de klantenservice gewoon automatisch zal plaatsvinden?. En misschien zijn sommigen schuldig om te geloven dat klanten toch zullen blijven komen.

En hoe zit het met klanten zelf?. We zeggen allemaal dat we goede klantenservice verwachten en erop staan. Maar in werkelijkheid gaan we vaak terug naar een plaats waar de service vreselijk is geweest, of we daar echt iets nodig hebben of dat het handig is. Helaas, als consumenten, zijn we vaak niet bereid om hard te staan ​​tegen slechte service.

Maar de waarheid is dat in een steeds meer concurrerende markt, waar veel goederenproducten worden verkocht, klantenservice de bepalende factor is die de ene handelaar onderscheidt van de andere. En op geen andere tijd van het jaar dan winkelen met de feestdagen is klantenservice belangrijker of, zo stellen we, moeilijker te leveren. Zoveel multi-tasking, zo'n uitzinnig tempo, zoveel afleidingen â € "allemaal factoren die bijdragen aan een sfeer waarin klantenservice een bijzaak wordt.

Voor kleine ondernemingen is het aanbieden van uitstekende klantenservice een niet-onderhandelbaar onderwerp geworden. Geen OK klantenservice, zelfs geen goede klantenservice, maar stellaire klantenservice. Het is de enige manier om te gaan. Zoals marketingpilgrim. com wijst erop dat de klantenservice het enige gebied is waar een kleine detailhandelaar de mogelijkheid heeft om de grote jongens te verslaan. De sleutelwoorden hier: â € œGeweld boven en buiten. â € ??. En tijdens de vakantie betekent dit dat klanten ervoor moeten zorgen dat ze met weinig moeite geweldige cadeaus vinden en zich amuseren terwijl ze het doen!

Dit klinkt misschien als een onmogelijk lange bestelling, maar spreker en trainer Kevin Stirtz, de. Amazing Service Guy amazingserviceguy. Com ) zegt iets anders. En op zakelijke bijeenkomst. com , Stirtz biedt 10 manieren om geweldige service te bieden - en tegelijkertijd uw vakantieverkoop te stimuleren. Wij houden van deze, omdat er zoveel eenvoudige, kosteloze gebaren zijn die iedereen ter plekke kan doen!. We hebben ze hieronder vermeld, maar zorg ervoor dat je op de bovenstaande link klikt voor al het geweldige commentaar van Stirtz.

.
  • Zet ​​uw klanten op de eerste plaats.
  • .

A

.
  • luisteren.
  • .

A

.
  • Veel plezier.
  • .

A

.
  • Wees flexibel.
  • .

A

.
  • Laat klanten lachen.
  • .

A

.
  • Verplaats jezelf in schoenen van klanten.
  • .

A

.
  • Wees snel en vriendelijk.
  • .

A

.
  • Wees extra geduldig.
  • .

A

.
  • Ontvang suggesties van uw team om de lat voor uw klantenervaring te verbeteren.
  • .Figuur met dank aan stockimages / FreeDigitalPhotos. net

.

Heeft u andere eenvoudige, gebruiksvriendelijke manieren om stellaire klantenservice te verlenen?. Deel uw mening!

.

A .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018