Back to Question Center
0

Welke e-betalingsoptie is het beste voor uw kleine bedrijf?

1 answers:
.
.
- bambini al parco giochi.
. Best e Payment Option Small Business

Leuk of niet, er is een bepaald deel van de bevolking dat het geld heeft opgegeven. En tenzij uw kleine bedrijf alleen een bestemming is, zoals een bar die alleen contant geld aanneemt, moet u een manier vinden waarop mensen kunnen betalen met digitale valuta. Of het nu gaat om het bevestigen van een kaartlezer aan een tablet, het plaatsen van een winkelwagentje op uw bedrijfswebsite of het integreren van iets in uw kassasysteem, er zijn tegenwoordig meer manieren om e-betalingen te accepteren. dan ooit tevoren. Deze opties hebben allemaal verschillende functies en kosten, daarom willen we u helpen te beslissen welke e-paymentoptie het beste is voor uw kleine onderneming . Er zijn de voor de hand liggende bronnen: Amazon, Google en PayPal. Maar zo alomtegenwoordig als die lijken, van de miljard-of-zo elektronische consumenten die er zijn, hebben niet al die accounts die accounts. Om elektronisch betalen voor uw klanten toegankelijk te maken, vindt u hier de specificaties van zeven verschillende e-paymentproviders.

Integreert eenvoudig met QuickBooks, zodat u facturen, klantaccounts en uw eigen crediteurenbeheer kunt beheren, terwijl mensen elektronisch kunnen betalen. Als u QuickBooks al gebruikt, is dit een voor de hand liggende keuze. Bovendien krijg je een gratis kaartlezer!. Kosten: $ 0- $ 25 maandelijkse kosten, 1. 6-2. 4% per uithaal, 25 cent per transactie.

Het grote voordeel hier is dat je creditcards en PayPal-betalingen accepteert, zonder een PayPal-account te hoeven instellen (hoewel dat waarschijnlijk ook geen slecht idee is). Het is bijna overal verkrijgbaar en perfect als je veel internationale verkopen doet. Kosten: 2. 9% per uithaal, 25 cent per transactie.

Waarschijnlijk de bekendste van de draagbare kaartlezers, Square is veel meer dan alleen een smartphone-bijlage. Het bedrijf kan ook als factureringssysteem dienen, eenmalige productaflevering opzetten en zichzelf integreren in uw APP- of POS-systemen. Kosten: 2. 75% per uithaal, 15 cent per transactie.

Hoewel PayAnywhere misschien een kleine app lijkt die eenvoudigweg voor betaling zorgt, geeft het u ook gedetailleerde analyses over uw klanten, inclusief wat mensen kopen en waar ze het kopen, samen met gedetailleerde bibliotheken met productbeschrijvingen. Het zal uw transacties ook de volgende dag verzoenen, dus u zult nooit lang wachten om uw geld te krijgen. Kosten: 2. 69% per swipe, geen maandelijkse kosten. 1. 69% w / $ 12. 95 maandelijkse kosten.

Voor kleine tech-startups, met name app-ontwikkelaars, is Stripe een van de beste betalingsopties. Hun API's zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd, waardoor dit de eenvoudigste keuze is voor iedereen met terugkerende facturen, jaarplannen en herhaalde inkomsten. Kosten: 2. 9% per uithaal, 30 cent per transactie.

Deze werkt iets anders dan de rest, berekent een vast bedrag per maand en accepteert alles, van kaarten tot elektronische cheques tot bitcoins. Met PayStand kunt u ook productbetalingscodes in uw website opnemen die een betaalscherm in een nieuw venster openen. Kosten: $ 99 / jaar voor standaard, $ 299 voor Pro (ingesteld voor terugkerende betalingen). Ze bieden ook een speciale aanbieding van $ 49 voor non-profitorganisaties en startups. Dus of u nu meer geïnteresseerd bent in de toeters en bellen of gewoon op zoek bent naar de meest betaalbare optie, we hopen dat onze beoordeling u zal helpen het beste e-betalingssysteem voor uw kleine onderneming te kiezen.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida

April 25, 2018