Back to Question Center
0

De beste en slechtste industrieën voor kleine bedrijven

1 answers:
.
.
.
- wardrobe internals melbourne. Industry Success Failure Rates

Ondernemers en ondernemers weten de realiteit vanaf het begin: veel bedrijven halen het gewoon niet op de lange termijn. In feite zeggen experts dat maar liefst de helft van de kleine bedrijven failliet gaat in hun eerste vijf jaar na de lancering.

De redenen zijn overdreven, van economische omstandigheden tot kapitaalgebrek en fouten in het proces. Maar er is ook nog een andere belangrijke factor;. sommige industrieën zijn meer gastvrij voor de overleving en groei van kleine bedrijven en anderen zijn gewoon risicovoller. Ze kunnen fel concurrerend zijn of consequent hogere kosten dragen. Dus hoewel niets zeker is, is het handig om te weten, naar binnen te gaan, welke industrieën gunstiger zijn voor kleine bedrijven.

Weten welke sectoren een hoger faalpercentage hebben, zou u ook op andere manieren moeten helpen. Typisch, kleine bedrijven in risicovolle sectoren hebben moeite om toegang tot kapitaal te krijgen wanneer ze het nodig hebben. Traditionele kredietverstrekkers, met name banken, die bepaalde soorten bedrijven schuwen, bijvoorbeeld in sectoren met een hogere kredietfactor of die niet echt materiële activa hebben als onderpand. Maar vrijwel alle bedrijven hebben op een gegeven moment werkkapitaal nodig. Als u in een hoger risico type bedrijf bent, zal de planning van uw onderneming door het onderzoeken van andere kapitaalbronnen een groot pluspunt zijn wanneer u het echt nodig hebt.

Dit is waar de zogenaamde â € œalternatiefâ € ??. financieringsbronnen komen inâ € "zoals wij, BFS Capital. Bij BFS begrijpen we dat bepaalde soorten bedrijven, zoals restaurants , bijvoorbeeld meer risico's lopen dan andere. Maar daar tellen we je niet mee uit. In plaats daarvan analyseren we uw bedrijfsmodel en praten met u, leren u kennen. We nemen onze beslissing over uw groeipotentieel in het algemeen, niet de sector waarin u actief bent. Daarom hebben onze kleine en middelgrote klanten een breed spectrum van industrieën over de hele VS
. )
Dat wil niet zeggen dat je ook niet alles wat je kunt weten over verschillende soorten bedrijven en hun statistische kans op slagen of falen zou moeten weten. Natuurlijk is daar iets voor. Houd er bij je onderzoek rekening mee dat er trends zijn die komen en gaan, evenals meerdere interpretaties op basis van verschillende soorten gegevens. Op basis van informatie uit verschillende bronnen, waaronder EHow , Inc. en Small Biz Trends , schrijft schrijver Rochelle Bailis één interpretatie in De beste en slechtste industrieën voor het starten van een onderneming - What the Numbers Show . Lees hier het volledige artikel op DocStoc . Bekijk enkele hoogtepunten:

.
  • In de "meest waarschijnlijke kans van slagen". categorie zijn mobiele games, internetpublicatie en (geloof het of niet) woningbouw. Elk van deze sectoren weerspiegelt veranderingen in de manier waarop we leven en spelen en consumeren informatie vandaag in tegenstelling tot hoe we het deden enkele jaren geleden.
  • .
  • Niet ver daarachter zijn zaken als artisanale alcohol en bieren, huisdierenzorg en milieuadvies. Nogmaals, je kunt duidelijk onze evoluerende voorkeuren, gewoontes en prioriteiten weerspiegeld zien in deze categorieën.
  • .
  • Topping van de â € œhoge mislukkingenâ €. lijst zijn mama-en-pop restaurants (50 procent) directe verkoop bedrijven (40 procent) en onafhankelijke winkels (40 procent). Net als met succes wordt falen ook beïnvloed door zaken als stijgende kosten en veranderende voorkeuren en gewoonten van consumenten.
  • .

Als het je passie is om een ​​onafhankelijk restaurant of winkel te openen, zouden we je nooit vertellen dat je moet opgeven. Zorg er wel voor dat je je huiswerk maakt en zorgvuldig voorbereidt.

Figuur met dank aan Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018