Back to Question Center
0

Recruitment Tips voor bouwbedrijven

1 answers:
.
.
.
. mongodb bi tools.484304932735426,0.56&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733260000000" alt="Recruitment Tips Construction Companies">

Het inhuren is echt een kunstvorm.

.

Aan de ene kant heb je iemand nodig om een ​​rol te vervullen in je bouwbedrijf , zodat je je projecten op tijd kunt afronden. Aan de andere kant, als je te snel bent om die persoon in dienst te nemen, kan het zijn dat hij of zij niet traint, en je zou kunnen eindigen met sub-parproductie of een andere persoon helemaal moeten inhuren.

.

Combineer die uitdaging met de algehele verschuiving van jongere werknemers die wegtrekken uit de bouwsector , en u blijft achter met een grote uitdaging bij het aanwerven van de smalle pool van gekwalificeerde werknemers. Dus hoe ga je over het vinden van de beste mensen om je banen te bemannen?. Hier zijn tien tips voor rekruteren in de bouwsector.

.

Target Recente Grads

.

Hoewel een wandeling door de gangen van je lokale $ 35.000-per-jaar vrije kunstacademie waarschijnlijk niet zal resulteren in de ambachtelijke lassers waar je naar op zoek bent, zijn recent afgestudeerden van grote staatsscholen en community colleges vaak niet van plan. heb een hoop opties nadat ze zijn afgestudeerd. En als je eenmaal op een man met een graad in filosofie hebt gewezen dat je veel meer geld kunt verdienen in de bouw dan filosoferen, dan heb je misschien een geïnteresseerde rekruut. Studieleningen zijn geen grap, en dat kun je gebruiken om je aanwervingsvoordeel te benutten.

.

Kijk voor degenen die hebben besloten geen graad te behalen

.

Dan zijn er natuurlijk de mensen die de universiteit niet hebben afgemaakt. En tenzij die mensen zijn gestopt met hun eigen software-imperium, is de kans groot dat ze op zoek zijn naar een manier om geld te verdienen. Vaak kun je contact opnemen met universiteitsregistrars en zien wie er dreigt de school te verlaten of die onlangs is vertrokken. Contact opnemen met mensen met kansen kan je soms als een zegening laten lijken.

.

Ex-militaire huur

.

Wanneer veteranen het leger verlaten, worden de vaardigheden die ze hebben geleerd niet noodzakelijk overgedragen op het leven van de burger. De verhuurmarkt voor mijnenvegers is gewoon niet meer wat het was. Maar de grotere beeldvaardigheden leert men in de militaire make veteranen enkele van de best mogelijke aanwervingen . Dingen zoals punctualiteit en individuele verantwoordelijkheid, discipline en het begrip dat een klus moet klaren of je het nu wilt of niet. En omdat velen na ontslag op zoek zijn naar werk en misschien niet over vaardigheden beschikken om in technische of andere professionele domeinen te werken, is constructie een logische keuze. Reik uit naar Hiring for Heroes en andere organisaties voor hulp hier.

.

Een opleidingsprogramma uitvoeren op een beroepsopleiding

.

Als jij degene bent die mensen leert elektriciens te zijn, is de kans groot dat ze je zien als een marktleider in de regio. Zoek dus naar lokale beroepsscholen en bied aan een trainingsprogramma voor hun studenten te lopen. Het dient het tweeledige doel om de naam van uw bedrijf bekend te maken in de gemeenschap en u toe te staan ​​te netwerken met veel potentiële medewerkers.

.

Geef mensen een tweede kans

.

Dat wil niet zeggen dat je af moet zien van controles op criminele achtergrond en iemand moet inhuren die een rups zou kunnen besturen. Maar jongere mensen die een niet-gewelddadige overtreding hebben, kunnen nog steeds moeite hebben om werk te vinden. Kijk naar plaatsen als jeugdrevalidatiecentra of werkkampen en kijk of je met de correctiesafdeling kunt werken om een ​​aantal van hen te helpen. Het is een risico, maar het zal je verbazen hoeveel mensen dankbaar zijn voor de kans en er het beste van maken.

.

Referral-bonussen aanbieden

.

Wie kent uw bedrijf â € "en wat ervoor nodig is om daar te werken â €" beter dan uw huidige werknemers?. Niemand. Dus wanneer uw werknemers iemand aanbevelen waarvan zij denken dat deze goed geschikt is voor een baan, is het waarschijnlijk een solide verwijzing. En vergeet niet dat die bonussen niet altijd geld behoeven te zijn.

.

Niet-traditionele uitkeringen aanbieden

.

De gemiddelde leeftijd van een bouwvakker in 2010 was 40 jaar oud. Dus om op lange termijn te slagen, moet u een jonger personeelsbestand aantrekken. Jongere werknemers zijn niet altijd gemotiveerd door geld, en velen willen voordelen zoals een meer flexibele planning, meer vrije tijd of betaalde reizen naar huis als uw bedrijf in andere steden werkt. Sommige daarvan zijn niet altijd mogelijk in de bouw, omdat je in een veel ander schema werkt dan bijvoorbeeld een technische startup. Maar wanneer je kunt, bied die voordelen aan, want dat zijn dingen waar millennials naar op zoek zijn.

.

Bevorderen van binnenuit

.

Niets demotiveert een personeelsbestand zoals het zien van de mensen die ze werken, naast dat ze worden gepasseerd voor promotie. Bevordering van binnenuit is niet alleen een belangrijk hulpmiddel bij het behouden van werknemers, maar ook bij werving . Als potentiële werknemers zien dat ze ruimte hebben voor vooruitgang in een bedrijf, maakt het dat bedrijf aantrekkelijker. We zeggen niet om minder gekwalificeerde mensen uit loyaliteit te promoten. Maar geef de interne mensen altijd een kans.

.

Kijk buiten je stad

.

Misschien is de banenmarkt in jouw stad explosief en kijken jongeren minder fysiek veeleisende banen omdat er zo veel zijn. Dat betekent niet dat het overal het geval is. Kijk naar delen van het land die geen groeiende economieën hebben, misschien gebieden die de afgelopen jaren banen in de industrie verloren. Deze mensen zijn misschien bereid om te verhuizen voor een betere kans. Adverteren op radio en tv in deze gebieden kan zijn vruchten afwerpen, net als het zelf maken van wervingsbezoeken.

.

Een uitzendbureau inhuren

.

Omdat het runnen van een klein bedrijf een 30-uur-per-dag baan kan zijn, heb je gewoon geen tijd om het beenwerk te doen dat betrokken is bij het vinden van goede werkers. Vandaar de oprichting van bedrijven voor bouwpersoneel, die het werk voor u doen. De werknemer kost je iets meer, maar als je meer geld hebt dan tijd is het een eenvoudig genoeg oplossing.

.

Het inhuren van de juiste mensen is cruciaal voor het succes van uw bedrijf, en soms vereist dat een investering in het rekruteringsproces. Als u een idee heeft van hoe u wilt werven, maar niet het geld bij de hand hebt, kijk dan naar BFS Capital voor financiering op korte termijn voor uw bouwbedrijf . We weten dat je soms geld moet uitgeven aan goede mensen om de vruchten te plukken en bent altijd blij om te helpen.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018