Back to Question Center
0

Het geheim van het succes van BFS Capital

1 answers:
.
.
- bolivia travel itinerary.
. Secret Business Financial Services Success

OK, dus misschien waren we slim en goed beheerd als een bedrijf. Dat zouden we graag denken!. Maar er is nog steeds maar één reden waarom we er nog steeds zijn en groeien: onze toewijding om zakelijke klanten zoals u te dienen en een bereidheid om u aan te passen aan uw evoluerende behoeften.

Niet zo vele jaren geleden waren we een â € œalternatiefâ € ??. financieringsbron voor veel kleine bedrijven. Maar niet langer. Steeds vaker zijn we de go-to-source voor kapitaal voor bedrijven in alle soorten en maten, overal in de VS Waarom?. Betrokkenheid , responsiviteit van diensten en op de financieringsbehoeften van bedrijven overal.

Hier zijn slechts enkele van de manieren waarop we zijn gegroeid om aan uw behoeften te voldoen:

.

Toen de economie in 2007 crashte, â € œtraditioneelâ € ??. financiering (dat wil zeggen, banken) is ook behoorlijk gecrasht. Veel kleine bedrijven, die als 'te riskant' worden gezien, â € ??. waren hoog en droog gebleven. Maar dit was altijd al onze zaak: zorgen voor financiering van kleine en middelgrote ondernemingen . En in de jaren van de recessie hebben we ervoor gezorgd dat we inspelen op de veranderende behoeften van onze zakelijke klanten. Daarom zijn onze klanten, onze producten en de hele markt â € œruimtâ € ??. wij bezetten zijn allemaal veranderd.

.

Vroeger dienden we exclusieve contante voorschotten aan, meestal voor op creditcards gebaseerde bedrijven zoals restaurants of retailers . Maar we erkenden de behoefte aan zakelijke leningen, vooral voor bedrijven die geen creditcards accepteren (bijvoorbeeld niet voor B2B). Nu bieden we leningen aan bedrijven in vrijwel elke sector. En vandaag maken we leningen tot $ 2 miljoen!. Natuurlijk bieden we ook cashgroei aan verkopers, als dat de beste oplossing voor een bedrijf is.

Klik hier of bekijk de video hieronder voor een snelle en eenvoudige uitleg van onze producten:(20. ).

Toen BFS Capital voor het eerst werd opgestart, boden we in enkele staten alleen contante voorschotten aan verkopers aan. Naarmate we verder groeiden, breidden we ons bereik geleidelijk uit. Slechts een paar jaar geleden hebben we financiering aangeboden in slechts een handvol Amerikaanse staten. Maar samen met de lancering van ons kortlopende leningproduct zijn we nu in staat om leningen te verstrekken aan bedrijven in het hele land. Dit is een enorm voordeel voor onze klanten, die zich van kust tot kust en overal daartussen bevinden.

.

Nergens vinden bedrijfseigenaren een meer gestroomlijnde en klantvriendelijke toepassing en goedkeuringsproces voor financiering dan met BFS Capital. Hoewel banken stapels financiële overzichten en belastingaangiften nodig hebben, concentreren we ons op een paar belangrijke documenten en op de gezondheid van uw bedrijf. We begrijpen dat wanneer bedrijven financiering aanvragen, ze het kapitaal eerder dan later nodig hebben. Daarom zijn we eerst toegewijd aan een snel evaluatie- en goedkeuringsproces en garanderen we dat, zodra u bent goedgekeurd, u in een financiering kunt krijgen van slechts enkele werkdagen !

. ) .

Er zijn goede redenen om financiering voor uw bedrijf en niet-zo-goede te krijgen. Als u in de schulden bent met schulden die u niet kunt betalen en moeite hebt om het hoofd boven water te houden, kunnen we u voorstellen dat het lenen van geld de problemen alleen maar erger zal maken. Aan de andere kant, wanneer we kijken naar zaken als uw bedrijfsmodel, hoe u leveranciers betaalt en hoe u cashflow beheert, zijn we op zoek naar groei van gezondheid en . potentiaal . De onderliggende vraag die we stellen is: zal financiering van financiering uw bedrijf vooruit helpen?. Zullen uw zaken beter af zijn met dit kapitaal?

We doen er alles aan om bedrijven te helpen met groeikapitaal of op kansen gebaseerd geld.

Dit zijn enkele van de manieren waarop we zijn gegroeid en van plan zijn te blijven groeien, om onze zakelijke klanten in 2014 en daarna te dienen. We willen je ook graag helpen groeien.

Bel 888-370-7716 en we zullen u begeleiden naar de financiële oplossing die het beste is voor uw bedrijf.

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven. Maak contact met Alison op LinkedIn en Google+ .

.
.

April 25, 2018