Back to Question Center
0

2013: een snelle terugblik op gebeurtenissen die van invloed zijn op het kleinbedrijf dit jaar

1 answers:
.
.
.
- decovil online. 2013 Small Business Year Recap

Waarschijnlijk is er geen jaar geweest dat wij, toen het tot een einde kwam, achteromkeken en zeiden: Whew!. Is dit alles net gebeurd dit jaar? Wel, de tijd vliegt, zoals ze zeggen, het geheugen vervaagt en hoewel het jaar slechts 12 snelle maanden lang was, kan het moeilijk zijn om alles te onthouden.

Prognosticators polijsten nog steeds hun voorspellingen voor 2014. Dus we nemen een snelle terugblik op enkele van de opvallende gebeurtenissen â € "en vooral die gebeurtenissen die van invloed waren op kleine bedrijven.

.


De herstellende, zij het sputterende, economie leek het afgelopen jaar gemengde effecten te hebben op kleine en middelgrote ondernemingen (en eigenaars). Aan de ene kant zag 2013 groeiend optimisme, een overtuiging dat het ergste achter de rug is en dat we zeker een tijdperk van betere tijden zijn ingegaan. Aan de andere kant heeft een zekere mate van onzekerheid met betrekking tot federaal beleid en mogelijke toekomstige actie (of inactiviteit, zoals het geval kan zijn) veel bedrijfseigenaars aan de voorzichtige kant gehouden in termen van uitbreiding of aanwerving. Â Evenzo leek het consumentenoptimisme het hele jaar door op en neer te gaan, omdat een traag herstel ervoor zorgde dat veel mensen niet anders konden dan wat ze nodig hadden.

.


Toch zijn er enkele lichtpuntjes geweest waarvan velen denken dat ze bepalend zijn geweest voor de versterking van het economische landschap. Huisvesting is er één, ook al zijn er enkele moeilijke plekken. De heropleving van de woningmarkt was een opsteker voor kleine bedrijven, vooral omdat zo'n groot aantal van hen woninggerelateerd zijn.

In 2013 leek de productie op te lopen als een ander economisch baken. Hoewel de productie in de VS nog niet zo lang geleden alles behalve dood werd verklaard, is het teruggekomen met een wraak en is het doorgegaan met het opnemen van stoom in kleine productiebedrijven, evenals enkele grotere.

.


We hoeven u niet te vertellen dat de grootste zorg voor het hele jaar 2013 de Affordable Care Act was, met allerlei onbeantwoorde vragen over hoe het zou uitpakken en wat de impact zou zijn op het bedrijfsleven. Bedrijfseigenaren hebben uiteindelijk uitstel gekregen voor 2014, waardoor de hitte afgenomen was om voor het einde van dit jaar aan alle vereisten van de wet te voldoen. Maar velen moesten nog steeds klauteren om een ​​stop-gap-ziekteverzekering op zijn plaats te zetten â € "voor nu.

.


Hoewel velen verwachtten (of hoopten) om het begin van de hervorming van de immigratie of de belastinghervorming in 2013 te zien, gebeurde dit gewoon niet en deze en andere kwesties blijven op tafel liggen. Helaas leek het erop dat bedrijven aan het eind van het jaar belangrijke belastingvoordelen zouden verliezen, waaronder sommige met aftrekkingen voor het kopen van kapitaalgoederen of uitbreiding en belastingkredieten voor R & D-uitgaven.

Net als de meerderheid van de Amerikaanse burgers uitten ondernemers hun teleurstelling over het onvermogen van het Congres om bijna alles te bereiken dankzij de blokkade. In feite versterkt dit gebrek aan vertrouwen in de effectiviteit van de overheid veel gevoelens van onbezorgdheid van ondernemers, met betrekking tot hoe volgend jaar, en de volgende, zich zullen ontvouwen.

.


Gedurende 2013, grotendeels omdat de economische groei in de VS zo traag bleef, hield de Federal Reserve de rente laag door een onconventioneel beleid dat kwantitatieve versoepeling wordt genoemd. Dit is positief voor bedrijven die geld lenen en zakelijke leningen afsluiten . Aan de andere kant lijken de lage rentetarieven de consumentenbestedingen niet te stimuleren tot de gehoopte .. een must factor voor bedrijven om te voelen dat ze een solide basis hebben. Veel mensen denken dat dit in 2014 zal veranderen. Bedrijfseigenaren namen de keu en zorgden ervoor dat ze klanten een naadloze mobiele ervaring bezorgden.

.


Bedrijven omarmen ook allerlei betalingsalternatieven - in naam van het voldoen aan de verwachtingen van klanten voor een gestroomlijnde ervaring.

.


En als we het hebben over de klantervaring, hebben steeds meer kleine bedrijven zich gerealiseerd dat het vinden van nieuwe manieren om klanten te verbazen en te verrassen met unieke ervaringen hen een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van grote ketens en grootwinkelbedrijven.

.


In 2013 hebben kleine en middelgrote ondernemingen de sociale media op grote schaal omarmd - een ander gebied waarop zij zich kunnen onderscheiden tussen concurrenten. Twitter en Facebook gingen voorop, met Instagram en locatiegebonden services zoals Yelp groeide ook exponentieel. Zonder twijfel was en blijft mobiel de grote game changer voor kleine bedrijven.

.


Nu de economie weer op gang is gekomen, staan ​​bedrijven klaar voor groei, wat vaker wel dan niet het geval zal zijn bedrijfsfinanciering . Misschien meer vorig jaar dan in welke andere, kleine en middelgrote bedrijven vonden dat hun toegang tot kapitaal was niet met de traditionele bronnen van jaren verleden (banken), maar met de zogenaamde â € œalternativeâ € ??. kredietverstrekkers.

BFS is slechts een van dergelijke geldschieters. Door bedrijven te helpen met het kapitaal dat ze nodig hebben om uit te breiden en te groeien, zagen we dat onze onderneming exponentieel groeide in 2013 . We zien niet dat banken snel weer terugvallen naar dit segment. Dus we kijken er naar uit om de behoeften van bedrijven in 2014 en daarna te blijven ondersteunen en ondersteunen! .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018