Back to Question Center
0

BFS Capital: Champions of Small Business

1 answers:
.
.
- uhren classic.
. BFS Capital Champions of Small Business

Kleine bedrijven zijn de drijvende kracht achter onze economie, en toch worstelen veel van de bedrijven van vandaag nog steeds om aan hun behoefte aan werkkapitaal te voldoen. Nu het huidige banksysteem kleine ondernemers blijft ondermijnen, hebben ondernemers een strategische financieringspartner nodig, een kampioen in hun hoek, om hen te helpen groeien en te slagen.

Met die gedachte in gedachten, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Business Financial Services nu BFS Capital is .

Hoewel we zeker trots zijn op de 13-jarige geschiedenis van ons bedrijf als Business Financial Services, zagen we de noodzaak om het bedrijf te herschrijven onder één vlag die representatief is voor onze rijke geschiedenis en onze mooie toekomst. De keuze voor onze nieuwe naam was eenvoudig, omdat onze klanten, partners en werknemers ons al lang als BFS hebben herkend. Door dat te combineren met de â € œchampions of small businessâ € ??. mantra, we zijn van mening dat we onze missie beter kunnen overbrengen - om kleine bedrijven te helpen winstgevende en duurzame langetermijngroei te realiseren .

Deze rebranding weerspiegelt de diepgaande ervaring van ons bedrijf ten dienste van de uiteenlopende financieringsbehoeften van kleine bedrijven, haar toewijding aan innovatieve producten en technologie en haar uitgebreide marktkansen. Van onze nieuwe identiteit tot onze online ervaring, we maken duidelijker wie we zijn voor alle BFS-doelgroepen. Voor onze klanten onderstrepen we onze inzet om u te helpen de goede strijd te voeren en een groter potentieel te bereiken;. voor onze partners komen we op voor de behoeften van uw klanten, het op de juiste manier structureren van leningen en financiering tijdig;. en voor onze medewerkers betekent dit dat we onze expertise elke dag gebruiken om strategische groei te financieren en ernaar streven het recht te verdienen om een ​​partner voor de lange termijn te worden.

BFS Capital Brand Identity
We hebben ook onze Noord-Amerikaanse bedrijfsfilialen â € "Entrust Merchant Solutions, GBR Funding en Premium Capital Group â €" onder de vlag van BFS Capital verenigd. Onze Britse partner, Boost Capital, behoudt zijn naam. Via ons uitgebreide netwerk van onafhankelijke verkooporganisaties, evenals onze directe verkoopkanalen en online kanalen, zal BFS Capital blijven samenwerken met kleine bedrijven in 400 industrieën in alle 50 staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada om hun behoefte aan werkkapitaal te financieren.

We zijn onze klanten dankbaar - eigenaren van kleine bedrijven die banen creëren en onze gemeenschappen sterk houden - voor het kiezen van BFS Capital en onze partners en onze meer dan 275 werknemers voor hun inzet voor empowerment. de groei en het succes van deze bedrijven. Dit is een opwindend nieuw hoofdstuk voor ons allemaal.

Voor meer informatie over onze rebranding, zie de officiële aankondiging .

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven. Maak contact met Alison op LinkedIn en Google+ .

.
.
April 25, 2018