Back to Question Center
0

Waarom een ​​veteraan inhuren, ooit je beste zakelijke beslissing zou kunnen zijn

1 answers:
.
.
.
. oral b pink.42713567839195982,0.96666666666666667&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575729160000000" alt="Hiring Veteran">

Hoewel het soms kan lijken alsof de zakenwereld oorlog is, is het belangrijk om te onthouden dat, nee, in feite, het ontbreken van periodieke explosies en eeuwig geweervuur ​​het helemaal NIET oorlog maken. Maar zoals iedereen die heeft gediend in de strijdkrachten kan getuigen, bereidt niets je beter voor op de wrede wereld van zaken dan de nog gewelddadigere wereld van het leger. Dit laat niet alleen zien waarom het inhuren van veteranen over het algemeen een goed idee is voor je bedrijf, maar hoe de lessen die je in het leger leert, je zo enorm voorbereiden op het ondernemerschap.

Tenzij uw bedrijf volledig bestaat uit medewerkers van de planeet Krypton, is de kans groot dat u mensen nodig heeft om samen te werken om zaken voor elkaar te krijgen. En terwijl je gemiddelde niet-veteraan vaak niet om teamwork hoeft te doen buiten het kleine voetbal of JV-basketbal, is het welzijn van het team in het leger het eerst en het welzijn van het individu is ver in de lijst - ergens onderin. het welzijn van vrachtwagenmotoren. Veteranen zijn gewend om binnen een team te werken aan een doel dat de grotere organisatie ten goede komt en werkt met mensen die ze misschien niet leuk vinden. Wat betekent dat je in het bedrijfsleven jezelf opzij kunt zetten, zodat de organisatie kan gedijen.

Denk aan de laatste 20-jarige die je hebt ingehuurd. Je hebt waarschijnlijk serieuze bedenkingen bij het verantwoordelijk stellen van die persoon voor een tuinslang. Maar als je op 18-jarige leeftijd in het leger stapt, heb je op 20-jarige leeftijd een soort formele leiderschapservaring. Je leert niet alleen wat het betekent om een ​​taak te hebben en effectief te communiceren, maar ook hoe je al heel vroeg anderen kunt motiveren en verzekeren van het welzijn van anderen. Dus, wanneer u in de zakenwereld komt en bent belast met bijvoorbeeld hoogstaande briefings van klanten, lijkt het veel minder afschrikwekkend nadat u een brandweergroep hebt geleid tijdens een bunkertocht.

Ken je die vent die zijn woede uithaalt over een trage internetverbinding over de arme, ongelukkige koffiemok die ongelukkig genoeg was om op zijn bureau te zitten?. Hij heeft waarschijnlijk nooit in het leger gediend. In het leger moet je een pokerface behouden, zelfs als dingen hilarisch, vreselijk, misselijkmakend, deprimerend of gewoon regelrecht vies zijn. Dus als je een restaurant runt en twee servers (die waarschijnlijk ook nooit in het leger hebben gediend) niet zijn komen opdagen en een groep van 20 komt binnen, kun je het goede voorbeeld geven door je kalm te houden. Zelfs als je binnen bent, wens je in het geheim een ​​keukenbrand. Evenzo, als het gaat om het maken van belangrijke presentaties, zullen moeilijke vragen je niet rammelden, omdat die boorinstructeur die in je gezicht spuugde terwijl hij de datum van de slag bij Iwo Jima eiste, je nooit liet terugdeinzen.

Ja, zakelijke contacten willen hun tijd niet verspillen. Maar weet u wie er ECHT niet van houdt om hun tijd verspild te hebben?. Boorinstructeurs. Laat in het leger opdagen is letterlijk strafbaar volgens de wet, dus het concept van traagheid bestaat niet. In de bedrijfswereld, waar â € œtime is moneyâ €, â € ??. een waardering hebben voor de waarde tijd heeft je veel verder gebracht. En als u betrouwbaar bent - altijd producten laten bezorgen als u zegt dat u dat wilt en mensen ontmoet als u beloofd hebt - zullen klanten van u houden.

Bedrijfseigenaren doen, net als militairen, meer met 24 uur dan de meeste mensen met een hele week doen. Dus wanneer u probeert te achterhalen hoe u werknemers traint, afrekent met klanten, de loonlijst afwerkt en vervolgens een maand lang de voorraad bestelt - allemaal voor 17:00 uur - dan is het handig wanneer u vergelijkbare tijdberekeningen moet doen in. letterlijke situaties van leven en dood.

Het leger heeft een aantal geweldige geesten voortgebracht. Het heeft ook een aantal mensen voortgebracht die Gomer Pyle er als een 10-voudige Jeopardy uit laten zien!. kampioen. Â Maar die mensen moeten weten hoe ze hun werk moeten doen of het hele apparaat wordt in gevaar gebracht (zie # 1). Â Welke medewerkers niet weten, doet afbreuk aan de efficiëntie van het bedrijf. Als u de mogelijkheid en het geduld heeft om uw ingewikkelde POS-systeem aan een trage leer-medewerker te leren totdat hij of zij het beheerst, betekent dit dat u nooit zaken zult verliezen omdat iemand traag was in het. registreren.

Een klein detail overslaan wanneer je uit een vliegtuig springt, vastgebonden met een T-10 Charlie parachute, kan mogelijk tot nogal grote complicaties leiden nadat je dat vliegtuig hebt verlaten. Dus, als u in de markt gaat, begrijpen degenen die hebben gediend dat zelfs kleine dingen zoals het controleren of de juiste bouten op de juiste plaats teruggaan bij het repareren van een auto, of ervoor zorgen dat eten op de juiste manier wordt geëtiketteerd in een inloop, uw bedrijf kunnen kosten. veel geld als het niet correct wordt gedaan.

Bent u er ooit helemaal zeker van dat een beslissing die u neemt over uw bedrijf goed is?. Natuurlijk niet. Maar als u niet kunt vertrouwen op uw beslissingen, zullen uw werknemers dat ook niet doen. In het leger hebben de beslissingen die je neemt rechtstreeks invloed op het leven van mensen, en je moet ze met vertrouwen en zekerheid maken of ze zullen je nooit in de strijd volgen. Het vertrouwen in de besluitvorming dat het leger bij u oproept, maakt een bedrijfseigenaar niet bang om stevige beslissingen te nemen binnen het bedrijf, en zelfs wanneer u er niet 100% zeker van bent, zult u op zijn minst vertrouwen hebben dat dit de juiste is.

Nee, dweilen en ontsmetten van de vloer van je bar na een sluitingstijd van 4 uur 's morgens, is niet hoe je je zondagochtend zou willen doorbrengen. Maar Raad eens?. Je hebt de barman naar huis gestuurd en nu doe je het of stelen mensen je bar van een straat verderop. Het leger geeft je geen keuze of je een onaangenaam werk wilt doen of niet;. als je leidinggevende zegt om het te doen, wordt het gedaan. Als u zich realiseert dat er in het bedrijfsleven dingen zijn die u gewoon moet doen, kunt u dingen niet uitstellen of delegeren aan ongekwalificeerde mensen.

.


Figuur met dank aan stockimages / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018