Back to Question Center
0

Branchetrends en voorspellingen voor 2014

1 answers:
.
.
.
. free photo logo generator.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728100000000" alt="Industry Trends Predictions 2014">

Waar gaan we heen in 2014?. Natuurlijk weet niemand het voor absolute zekerheid, maar er zijn goede bronnen van goed opgeleide vooruitzichten. De ene is Kiplinger.
De economische vooruitzichten van Kiplinger omvatten zaken als het langzaam opbouwen van het momentum voor het bbp;. een werkloosheidspercentage dat blijft dalen;. korte rentetarieven die laag blijven en de inflatie die in 2014 slechts licht aantrekt. Kiplinger voorspelt ook stijgingen in zowel de detailhandel als de woningverkopen, evenals de bedrijfsuitgaven, hoewel getemperd door aanhoudende onzekerheid.

Het is ook nuttig om te kijken naar hoe sommige verticale bedrijfssectoren zouden kunnen presteren in 2014. Net als bij bredere economische indicatoren, heeft niemand, zelfs vooraanstaande economen, een kristallen bol. Maar er zijn factoren en trends die kunnen wijzen op hoe gebeurtenissen zich gedurende het jaar zouden kunnen ontvouwen.


Kiplinger zegt dat we moeten erkennen dat de verkoop in de detailhandel in 2014 geleidelijk zal versnellenâ € |â € ™, dankzij een sterkere economie en doorlopende banencreatie, zij het nog steeds minder dan robuust. De verkoop van levensmiddelen, elektronica en foodservices groeit, en na de zomer stijgt de verkoop in restaurants en bars minder als gevolg van de verkrapping van de beltegoed en meer discretionaire uitgaven voor consumenten.

Vroege rapporten lijken over het algemeen een solide vakantieomzet voor 2013 aan te geven, hoewel detailhandelaren nog steeds met voortdurende uitdagingen te maken hebben, zoals het in evenwicht brengen van fysieke en online verkoop en consumentenverwachtingen voor grote kortingen.


De Industry Industry Forecast van de National Restaurant Association , die nog niet voor 2014 is gepubliceerd, is een jaarlijkse barometer voor de economische kracht van de sector. Naast gegevens over de werkgelegenheid in de industrie en consumententrends, omvat dit ook full-service, beperkte service, sociale catering en voedsel ter plaatse in ziekenhuizen, scholen en bedrijven.

Voor het afgelopen jaar bereikte de vereniging een recordhoogte van $ 660. 5 miljard in de verkoop van restaurants en foodservices. Nu andere indicatoren in de lift zitten, met name het consumentenvertrouwen en de discretionaire uitgaven, lijkt het erop dat restaurants en foodservices in 2014 een groeiende verkoop zullen blijven houden.

De vereniging meldt dat restaurants meer dan 13 miljoen mensen in dienst hebben, of 10. procent van het Amerikaanse personeelsbestand. Hoewel dit een enorm positief effect heeft, zijn restaurants extreem gevoelig voor de arbeidsmarkt: in feite verbruiken arbeidskosten ongeveer een derde van de totale omzet van een restaurant, volgens Small Business Chron. De dekking van de gezondheidszorg en de hervorming van het minimumloon zijn twee grote en voortdurende uitdagingen voor de industrie die ook in 2014 zullen worden besproken.


De recente blogpost van Justine Coyne voor de Pittsburgh Business Times was headlined Manufacturing Outlook Up voor 2014 en was gebaseerd op het boekhoudkantoor Schneider uit Pittsburgh. Downsâ € ™ derde jaarlijkse analyse van de economische enquête van de fabrikant. Ongeveer 70 procent van de respondenten zei dat ze verwachten dat de vraag van klanten (verkoop) in 2014 zal toenemen, en 39 procent verwacht volgend jaar aan hun personeelsbestand toe te voegen.

Maar ondanks het optimisme blijven fabrikanten voorzichtig met het oog op onzekerheid over de Amerikaanse economie en het huidige begrotingsbeleid. Uitkeringen voor personeel, grondstoffen en compliance worden als toppunten genoemd.

Aanbestedingsspecialist Procurian is ook optimistisch over de productie in 2014 en voorspelt een voortzetting van de "Manufacturing Renaissance". â € ??. Gebaseerd op opmerkingen van dr. Chad Moutray, hoofdeconoom bij de National Association of Manufacturers (NAM), het witboek van het bedrijf, The State of Manufacturing: A Positive Economic Outlook 2014 en Beyond , takes. een diepgaand onderzoek naar de vier trends die leiders in de industriële industrie volgen, plus negen dingen om te bekijken in 2014. Klik op de bovenstaande link om te achterhalen waarom dingen op zoek zijn naar de industrie. S.economie, de vervoerssector wordt rechtstreeks aangedreven door de detailhandel en de verwerkende industrie. Wat betreft lucht, spoor, water en trucking, is het ingewikkelder dan dat, maar hopelijk betekent dit dat 2014 er goed uitziet voor transport.

Vooral vrachtvervoer blijft de dominante manier van vrachtvervoer in de Verenigde Staten. Factoren zoals lage inflatie, een groeiende huizenmarkt, een bloeiende aandelenmarkt en gematigde gasprijzen zullen naar verwachting de vrachtautonomie voortzetten in 2014. In Transport Topics , de krant van vrachtvervoer en goederenvervoer, voorspelden drie sectoranalisten ook een gestage, zij het trage, verbetering in 2014 voor zowel de economie als voor het vrachtvervoer.


Volgens de California Construction Academy beschouwen veel economen de bouwsector als een klok voor de grotere economie. In feite hangt de gezondheid van de hele Amerikaanse economie af van de constructie!. De bouw is een sector van $ 800 miljard, bestaande uit meer dan 729.000 vestigingen, die 7,2 miljoen werknemers in dienst heeft en 1. 8 miljoen zelfstandigen in dienst heeft.

In zijn 2014 Dodge Construction Outlook , een steunpilaar in de prognose van de bouwnijverheid en bedrijfsplanning, voorspelt McGraw Hill Construction dat woningen de bouwsector in 2014 zullen leiden tot gematigde groei. zegt dat de totale bouw van de VS in 2014 zal stijgen met 9 procent tot $ 555. 3 miljard, aanzienlijk hoger dan de geschatte 5 procent (tot $ 508 miljard) voor 2013. Lees hier het volledige rapport .
Figuur met dank aan digitalart / FreeDigitalPhotos. net

.

Zijn er signalen in uw eigen sector dat de economie eindelijk de hoek heeft opgeslagen?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018