Back to Question Center
0

Is 2014 het jaar van mobiele marketing?

1 answers:
.
.
- umzug stadt zuerich.
. Mobile Marketing 2014

Wat hebben we vóór mobiel gedaan?. Het is maar een paar jaar geweest, maar het is naar verwachting volgend jaar groter dan ooit. Dus wat zit er in de mobiele horizon voor 2014?

Marketing Profs schakelde Gregory Kennedy in, marketing VP bij de mobiele marketingoplossing TapSense om uit te vinden. Kennedy beschrijft zes trends voor 2014 in mobiele marketing en reclame. (Overigens was dit gebaseerd op een uittreksel uit Een complete gids voor mobiele marketing voor 2014 .)

Waar uw bedrijf zich ook bevindt op het mobiele continuum. , hoor eens. Kennedy wijst erop dat opkomend kanaal niet langer van toepassing is op mobiel. Mobiel adverteren is in 2013 alleen al met meer dan 75 procent gegroeid en samen met sociale media is nu een essentieel onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Veel experts noemen 2013 het jaar van mobiel - een langverwachte verschuiving die uiteindelijk op grote schaal heeft plaatsgevonden.

Maar 2014 wordt weer een groots, opmerkelijk mobiele jaar. Het is dus tijd om aan boord te gaan of uw huidige mobiele marketinginspanningen te ondersteunen. Om dat op de meest effectieve manieren te doen, is het echter belangrijk om te proberen en voor te stellen hoe de gebeurtenissen zich volgend jaar kunnen ontvouwen in de steeds veranderende mobiele marketingindustrie. Dat is waar Kennedy naar toe komt door belangrijke trends en innovaties te signaleren die zich waarschijnlijk in 2014 zullen voordoen. U zult het artikel zeker willen lezen, maar hier zijn enkele belangrijke inzichten die van invloed zullen zijn:

. )

.
  • Email wordt een eersteklas-kanaal.
   Hoewel e-mail van oudsher een meer desktop- en laptop-gebaseerd kanaal is, is dat allemaal aan het veranderen. Â Email zal naar verwachting in 2014 een mobiel-eerste kanaal worden!. Dat betekent dat je NU e-mailmarketing voor mobiel moet optimaliseren.
  • .

A

.
  • Er zullen nieuwe mobiele advertentie-indelingen verschijnen, waaronder mobiele videospots van vijf seconden.
   Maak je op voor nieuwe mobiele advertentie-indelingen. Facebook's InStream advertentie-indeling en gepromote tweets van Twitter zijn slechts twee voorbeelden. Pinterest zal dit jaar zijn eigen roll-out halen, en er wordt verwacht dat het enorm groot zal zijn. De echte actie is in mobiele video, niet in het herbestemmen van een video van 30 seconden, maar in mobiele videospots van vijf en tien seconden. En met alomtegenwoordige software, apps en HD-camera's, kan iedereen het doen.
  • .

A

.
  • Twitter-advertenties breiden uit naar Twitter-clients van derden.
   De meeste Twitter-client-apps (Tweetlines, Tweetbot) hebben geen advertenties of hebben betaalde versies die Twitter-advertenties uit de gebruikerservaring verwijderen. Maar Twitter moet de omzet verhogen door zijn advertentieplatform uit te breiden. Dit is zelfs essentieel voor Twitter. Het is immers geschat dat bijna 90 procent van de tijd besteed aan Twitter in 2013 op een mobiel apparaat was!. De reclameaanpak van Twitter is tot nu toe goed ontvangen door gebruikers, omdat het advertenties op een natuurlijke manier in de inhoud heeft geïntegreerd. Dit is een goed voorteken voor het vermogen van Twitter om nieuwe advertentiepartnerships te bouwen.
  • .

A

.
  • Facebook FBX zal mobiel worden en zal domineren.
   Facebook noemde Facebook Exchange (FBX) een zeer klein deel van haar activiteiten. Maar dat is allemaal veranderd, omdat analisten voorspellen dat FBX uiteindelijk 60 procent van de totale inkomsten van Facebook zal uitmaken!. Om dat mogelijk te maken, moet FBX mobiel worden. En dat zou een game changer moeten zijn.
  • .De bottom line is deze. Mobiel wordt steeds meer het doel en elke marketeer moet zijn / haar investering in mobiel in 2014 verhogen. Hoewel sommige kleine bedrijven en B2B-marketeers tot nu toe hun mobiele marketing misschien niet volledig hebben omarmd, kunnen ze het zich niet langer veroorloven om te zitten. uit.

Het versterken van de vrijwel onbeperkte mogelijkheid van mobiel voor kleine bedrijven is Georgetown University adjunct-professor Sashi Bellamkonda in een bericht op de IBM blog, asmarterplanet. com . De hamvraag is, Hoe kunnen ondernemers de mobiele curve voor blijven?

Het is nu een absolute must, zegt Bellamkonda, voor bedrijven om up-to-date te zijn en. juiste informatie over klanten op alle online kanalen. Vooral de sleutel, zegt hij, is het vermogen om analytisch inzicht te verkrijgen in al deze mobiele activiteiten en te bepalen wat voor soort inhoud, feedback en berichten de meeste betrokkenheid genereren.

Een ander cruciaal element voor kleine bedrijven: locatie, locatie, locatie, omdat mensen onderweg voortdurend bezig zijn met mobiel zoeken naar allerlei soorten bedrijven en ervaringen. Zou u geloven dat met name voor restaurants 64 procent van deze mobiele zoekopdrachten binnen één uur worden omgezet in echte zaken ?. Ongelooflijk!

Alsof dat een reclamebord voor mobiel niet genoeg is, overweeg dan nog een snelgroeiende trend: het koopproces nog sneller versnellen met mobiele portemonnee-technologie. Zeker, jongere consumenten staan ​​hier aan de top, maar we verwachten allemaal dat mobiele apparaten op den duur eerder dan later mobiele en creditcards zullen vervangen.

Professor Bellamkonda moedigt eigenaren van kleine bedrijven aan om halsoverkop in mobiel te duiken als dat nog niet het geval is. Alle aanwijzingen zijn dat het komende jaar zal exploderen met nog meer zakelijke kansen op mobiel!
Figuur met dank aan Feelart / FreeDigitalPhotos. net

.

Bent u van plan om uw mobiele bereik en mogelijkheden in 2014 uit te breiden?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018