Back to Question Center
0

BFS Capital Partners met Feeding South Florida

1 answers:
.
.
.
. купить садовую мебель.jpg?center=0.026041666666666668,0.016666666666666666&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733190000000" alt="BFS Capital Partners Feeding South Florida">

Door advies aan kleine bedrijven te geven, raden we vaak aan terug te geven aan de gemeenschap als een manier om naam te maken voor jezelf. Dus deze zomer, van 18 juli tot 12 augustus, zetten we ons geld waar onze mond is .. of liever gezegd, in de monden van mensen in nood. BFS Capital daagde werknemers uit om de minderbedeelden in onze woonplaats te helpen door samen te werken met lokale non-profit, Feeding South Florida voor een ongekende bedrijfsbrede voedselaandrijving. Het voedsel en het ingezamelde geld helpt kinderen en ouderen in nood.

.

Naast gedoneerde voedselartikelen werd tijdens ons maandlange initiatief meer dan $ 2.400 opgehaald. Dat geld werd gebruikt in lokale supermarkten om meer voedsel te kopen voor donatie.

.

Waar gaat al het voedsel naartoe?

.

Dat is een zeer legitieme vraag, aangezien niet alle liefdadigheidsinstellingen hun donaties gebruiken op de manier die mensen verwachten. Maar Feeding South Florida is de grootste binnenlandse organisatie voor hongerhulpen in Zuid-Florida, en onze donaties gingen rechtstreeks in de handen van behoeftige kinderen en senioren via een verscheidenheid aan gevestigde programma's.

.

Programma's voor Zuid-Florida voeren

.

De eerste is Feeding South Floridaâ € ™ s Senior-programma . Ons gebied is al tientallen jaren een bestemming voor senioren, maar velen van hen hebben niet het benodigde inkomen om met pensioen te gaan. Bijna een op de zeven worstelingen om te betalen voor basics zoals eten, medicijnen en huur. Het programma dat wij ondersteunen, levert boxen gevuld met 10-12 nutritioneel uitgebalanceerde maaltijden aan meer dan 150.000 Zuid-Florida senioren in Senior Centers en housing sites. Het voedsel is cruciaal om hen te helpen bij het afwenden van veel van de gezondheidsproblemen die gepaard gaan met veroudering, van hartaandoeningen tot de ziekte van Alzheimer tot depressie.

.

Maar het zijn niet alleen senioren die baat hebben bij het voeren van Zuid-Floridaâ € "programma's â €" een aantal is gericht op kinderen. De eerste is het rugzakprogramma , waar studenten op basisscholen in het gebied die afhankelijk zijn van gratis schoollunches, maaltijden ontvangen om mee naar huis te nemen in het weekend. Het programma bereikt ongeveer 1800 kinderen in het gebied, die elk op vrijdagmiddag een rugzak krijgen gevuld met twee ontbijten, twee lunches en twee diners.

.

Daarnaast ondersteunen donaties aan Zuid-Florida het After School Snack Program dat voedsel levert aan naschoolse programma's zoals de Boys and Girls Clubs of America . Dit programma biedt broodnodige voeding aan kinderen die anders misschien niet meer zouden eten tot de lunch op de volgende dag. Â Ze doen ook mee aan het Meals for Minds-programma in samenwerking met Target, waarbij ze 30 pond verse producten en plank-basisvoedsel doneren aan elke deelnemende student in Broward County Park Ridge Elementary School in Pompano Beach, (. 36) Florida .

.

Onze samenwerking met Feeding South Florida zou niet mogelijk zijn geweest zonder de overweldigende vrijgevigheid van onze medewerkers, die ons niet alleen dagelijks succesvol maken, maar South Florida ook een betere plek maken voor mensen in nood. Bedankt aan ons team bij BFS Capital!. En hopelijk kunnen we blijven teruggeven aan de gemeenschap die zoveel heeft bijgedragen aan ons succes. Â .

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven.

.
.
April 25, 2018