Back to Question Center
0

Het Holiday Shopping Weekend 2014 toont trends in de bestedingen aan consumenten

1 answers:
.
.
.
- dedicated nursing associates. 2014 Holiday Shopping Weekend

E-mails en promoties van Black Friday worden maanden van tevoren verstuurd, waardoor consumenten weten dat de deals komen. Samen met Small Business Saturday en Cyber ​​Monday is Black Friday de kickstarter voor het kerstinkopenseizoen. In 2014, tijdens de maanden november en december, wordt voorspeld dat de omzet met 4. 1 procent zal stijgen tot $ 616. 9 miljard, een stijging van 3. 1 procent in 2013. Helaas, voor wat de grootste winkeldagen van het jaar zouden moeten zijn, voldeden sommige cijfers niet aan de verwachtingen.

De verkoop van Black Friday start eerder elk jaar. Binnenkort wordt het niet Black Friday genoemd. In plaats daarvan, â € œzwart novemberâ € ??. is misschien de nieuwe trend.

Volgens Rakuten Marketing daalde de verkoop van Black Friday met 8 procent ten opzichte van 2013. Meer klanten profiteerden van de vroege start op Thanksgiving Day, waardoor de verkoop met 19 procent steeg ten opzichte van 2013. Zelfs met Thanksgiving-shoppers in volle glorie,. de omzet voor de twee dagen gecombineerd daalde nog steeds met 3 procent.

Ondanks zijn ongelukkige plaatsing midden in Black Friday en Cyber ​​Monday, was Small Business Saturday een groot succes. De â € œShop Smallâ € vieren. initiatief voor het vijfde jaar, was er een overweldigende hoeveelheid steun voor kleine bedrijven.

Uit een rapport van de National Federation of Independent Business (NFIB) en American Express bleek dat 88 miljoen consumenten zaterdag deelnamen aan Small Business. Dit aantal is 14 procent hoger dan vorig jaar. Van de ondervraagden was meer dan 67 procent van de Amerikaanse bevolking op de hoogte van Small Business Saturday en bijna $ 14. 3 miljard werd uitgegeven door hen bij onafhankelijke detailhandelaars en restaurants. Dit is een lichte sprong van de $ 14 miljard die in 2013 werd uitgegeven.

Online en mobiel winkelen neemt de pan uit en Cyber ​​Monday 2014 toonde geen uitzondering op de groei van e-commerce. Volgens Custora-gegevens steeg de verkoop van cybermaandag met 4 procent ten opzichte van 2013, waarmee het de grootste dag in de online winkelhistorie van de VS is, waarmee het record dat slechts drie dagen eerder op Black Friday was gezet, gemakkelijk werd overtroffen.

De inkomsten uit e-commerce voor Black Friday kenden de grootste stijging op jaarbasis van 20,6 procent. Thanksgiving Day's online verkopen stegen met 17,7 procent en Cyber ​​Monday steeg met 15 procent. Dit jaar kwam 21. 9 procent van de bestellingen alleen via mobiele apparaten uit - 15 procent op Cyber ​​Monday 2013.

We weten allemaal dat e-commerce in de lift zit. Online en mobiele marketing nemen het over en meer consumenten gebruiken hun slimme apparaten om aankopen te doen. Maar waar de opwinding na de vakantie zou moeten vallen trifecta is op het succes van Small Business zaterdag.

â € œ Meer Amerikanen erkennen de directe relatie tussen lokaal winkelen en sterkere gemeenschappen en dat is een buitengewoon positief resultaat â € ". zei NFIB CEO en President Dan Danner. â € œ We zijn blij met het succes van Small Business Saturday, maar we zijn zelfs nog meer enthousiast over de groeiende betrokkenheid van Amerikanen om kleine bedrijven de kans te geven om het hele jaar door te concurreren. â € "

Bijna 3000 Buurtkampioenen - organisaties, gemeenschappen en groepen - kwamen samen om het bewustzijn van kleine lokale bedrijven te helpen ondersteunen en bevorderen. Samen met de â € œShop Smallâ € ??. Premier-partners - FedEx, Eventbrite, Microsoft en Yelp â € "446 extra bedrijven namen deel aan de sponsoring Small Business zaterdag, 386 belangenbehartigingsorganisaties tekenden in om het initiatief te ondersteunen en meer dan 610.000 gratis online tools werden beschikbaar gesteld en gebruikt door eigenaren van kleine bedrijven. op ShopSmall. com. Online marketing speelde ook een grote rol in het succes van Small Business Saturday. 3 miljoen Facebook-gebruikers â € œgelukkigâ €. de Small Business Saturday â € œShop Smallâ € ??. Officiële Pagina.

In het weekend met koopjesweek van 2014 moeten enkele ingrijpende veranderingen in perspectief worden geplaatst en kunnen optimistische vooruitzichten worden geboden aan eigenaren van kleine bedrijven en grote ondernemingen.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing van de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Verbinden met Cecillia op Twitter .

.
.
April 25, 2018