Back to Question Center
0

8 tekens voor voorzichtigheid &

1 answers:
.
.
.
. logiciel de gestion du personnel et des ressources humaines gratuit.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733250000000" alt="8 Signs Caution Optimism 2016 Small Business Landscape">

Als u een eigenaar van een klein bedrijf, een ondernemer of een geldschieter bent die de kleine zakelijke markt bedient met creatieve financieringsoplossingen voor kleine bedrijven, zijn de jaren voorafgaand aan 2016 een emotionele achtbaan geweest. Veel eigenaren van kleine bedrijven hebben een terugkeer gezien van de omzet en inkomsten naar niveaus die niet eerder zijn ervaren sinds de Grote Recessie van 2008, en start-ups stijgen onder werknemers die bestaande banen verlaten of nevenbedrijven lanceren om hun primaire baan te vergroten.

.

Ondertussen zien kredietverstrekkers, met name degenen die deze markten bedienen met bedrijfsleningen en voorschotten in contant geld die werkkapitaal en bedrijfsfinanciering opleveren, een golf van nieuwe leenaanvragen en originaties van ondernemers die hun activiteiten uitbreiden of ondernemers die nieuwe ondernemingen lanceren.

.

Veel bedrijven en sectoren hebben sinds 2008 een consistent, zo niet volledig herstel doorgemaakt, terwijl anderen een hobbeliger, zelfs niet-bestaande terugkeer naar economische norm hebben ervaren.

.

Hieronder volgen acht signalen die wijzen op een combinatie van voorzichtigheid en optimisme voor kleine bedrijven in 2016 en daarna:

.
 1. Kleine bedrijven drijven de economie aan. De mindset, gezondheid en acties van Amerikaanse kleine bedrijven drijven echt de Amerikaanse economie. Slechts een op de tien bedrijven in de VS wordt openbaar verhandeld, meldt de Wall Street Journal, en meer dan 30% van de werkende Amerikanen werkt bij bedrijven met minder dan 100 werknemers, notities . ) de Amerikaanse Small Business Administration . Het aantal van die bedrijven met 499 of minder werknemers neemt toe, volgens de S. SBA's Small Business Bulletin 2015 .
 2. .
 3. Banen groeien. In 2014 voegden kleine bedrijven 1. 4 miljoen netto nieuwe banen toe, meer dan het aannemen door die bedrijven met 500 of meer werknemers. Bedrijven met minder dan 50 werknemers droegen de meeste banengroei bij, of 39% van alle netto nieuwe banen, volgens de S. Bureau of Labor Statistics .
 4. .
 5. Het ondernemerschap en de opstartactiviteit nemen toe. Startups hebben in 2015 een neerwaartse trend van vijf jaar teruggedraaid die teruggaat tot 2010, â € œgoede hoop op een heropleving van het ondernemerschap ', â € œ ??. Gerapporteerd The Kauffman Index: Startup Activity , dat het creëren van nieuwe bedrijven bijhoudt. Omkeren een decennia-lange trend, start-ups overtreft sluitingen, noteerde de SBA. Ongeveer 80% van de nieuwe ondernemers was voorheen in dienst, vergeleken met ongeveer 20% van degenen die werkloos waren. Nieuwe ondernemers van 55 tot 64 jaar zijn in dezelfde periode gegroeid van bijna 15% tot bijna 26%, meldt Kauffman. Dit lijkt het vertrouwen en de bereidheid van betaalde mensen om "de sprong te maken" te reflecteren. en start een eigen bedrijf.
 6. .
 7. Optimisme is voorbij. Het optimisme van eigenaren van kleine bedrijven is hoger dan in de voorgaande 12 maanden, volgens de Wells Fargo / Gallup Small Business Index van februari van 600 bedrijven met een jaarlijkse omzet van maximaal $ 20 miljoen. De algehele score van 67 was 13 punten hoger dan in november 2015;. de drie voorgaande kwartalen hadden een daling te zien gegeven (de hoogste indexwaarde was ooit +114 in het vierde kwartaal van 2006, de laagste was -28 in het derde kwartaal van 2010).
 8. .
 9. Traditionele kredietverstrekkers blijven krap. Inflexibiliteit en beperkingen van financiële instellingen beperken vaak het vermogen van ondernemers om te lenen, waardoor ze niet in staat zijn om zelfs de helft van de gevraagde financiering te verkrijgen. Dit is uitgegroeid tot een centraal probleem voor financiële instellingen en andere missiegestuurde kredietverstrekkers, die mogelijk flexibelere tarieven en voorwaarden bieden dan conventionele kredietverstrekkers, â € ??. opmerkingen De staat van kleine bedrijven in Amerika , een studie van 1800 eigenaren van kleine bedrijven van het Babson College in opdracht van Goldman Sachs â € œ10.000 kleine bedrijvenâ € ??. en uitgevoerd in maart 2016.
 10. .
 11. De leningactiviteit is bullish. Bovendien zag BFS Capital tussen vier kwartaal 2015 en het tweede kwartaal van 2016 aanzienlijke pieken in inzendingen van drie industrieën: full-service restaurants (+ 66%), elektrisch inkrimpen (51%) en algemeen autogarage (42%). Deze gecombineerde trends kunnen onthullen dat leners â € œalternatiefâ € hebben geaccepteerd. financiering als een aanvaardbare manier van financiering.
 12. .
 13. Zoals Washington gaat, zo gaat de economie ook?. Elke discussie over optimisme, pessimisme en de toekomst van de economie hangt sterk af van het kapitaal van de natie. Velen beweren dat het grootste effect van de overheid op Amerikaanse bedrijven voortkomt uit haar regelgevende instanties. Babson ontdekte dat zes op de tien respondenten van de enquête melding maakten van 'een bepaalde moeilijkheid om de wet- en regelgeving van de overheid te begrijpen en te beheren. â € ??. Recente actie vanuit Washington met betrekking tot ziek- en ouderschapsverlof, wijzigingen in de regelgeving van het Amerikaanse Ministerie van Arbeid met betrekking tot overwerk en minimale looneisen, hebben werkgevers, met name kleine bedrijven, gezien de impact.
 14. .
 15. De verkiezingen in november. Naarmate de zomer vordert en de verkiezingen in november naderen, is verdere onzekerheid zeker. Van technologie, financiering van bedrijven en personeelskwesties, tot ontwikkeling van nieuwe bedrijven en overheidsvoorschriften, bedrijven houden de presidentsverkiezingen in de gaten terwijl ze door wateren navigeren die zowel vertrouwd als onbekend zijn.
 16. .

Om zeker te zijn, hebben veel sectoren van de Amerikaanse economie in de jaren na de Grote Recessie een krachtig herstel gekend. Toch hebben de fiscale, bestuurlijke en regelgevende uitdagingen een emotionele achtbaanrit gecreëerd voor bedrijfseigenaren en hun werknemers. Dit zal waarschijnlijk bijdragen aan de voortdurende onzekerheid in de markt en deze zelfs samenvoegen - een crescendo opbouwend naarmate de verkiezingen van november naderbij komen en bepalen of het land 2016 krachtig afrondt en met vertrouwen in 2017- en daarna.

.

A

.

Klik hier voor toegang tot de volledige studie: â € œSmall Business Landscape 2016: Cause For Cautious Optimismâ €.

.

A .

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven. Maak contact met Alison op LinkedIn en Google+ .

.
.
April 25, 2018