Back to Question Center
0

4 Misvattingen over financiering op korte termijn

1 answers:
.
.
- ufiber olt.
. 4 Misconceptions Short Term Business Financing

Er is een nieuw soort zakelijke lening ter plaatse: een zakelijke lening op korte termijn . Is dit de juiste bron van kapitaal voor uw bedrijf?. De kans is groot, ja!. Maar voordat u de vraag kunt beantwoorden, moet u enkele misvattingen begrijpen en de feiten bekijken.

Zakelijke kortetermijnkredieten zijn eigenlijk net bankleningen.
Dat klopt niet!. Banken zetten meestal geld uit voor een looptijd van drie tot tien jaar. Korte-termijnleningen zijn daarentegen leningen met een korte doorlooptijd, die over het algemeen worden gebruikt om een ​​specifieke kans of uitdaging aan te gaan waarvoor kapitaal nodig is. Bij BFS Capital is het geld dat we uitlenen eigenlijk acht tot achttien maanden, dus we zijn veel meer geïnteresseerd in hoe het met uw bedrijf gaat nu : hoe gaat het met u. verkoop trending?. Hoe is uw cashflow?. We willen ervoor zorgen dat de bedrijven van onze klanten de goede kant uitgaan. Kortlopende leningen zijn specifiek ontworpen voor bedrijven die solide zijn en waarvan de vooruitzichten voor aanhoudende groei goed zijn.

Kortlopende bedrijfsleningen bieden overbodige middelen voor bedrijven die het moeilijk hebben om te overleven.
Eigenlijk is precies het tegenovergestelde waar. Bij BFS Capital zijn we toegewijd om werkkapitaal aan bedrijven te bieden als en alleen als dit in het belang van het bedrijf is. De centrale vraag: zal uw bedrijf beter af zijn na een infusie van kapitaal (zoals in hogere verkopen of een tweede locatie) dan voorheen?. Omgekeerd, als uw bedrijf worstelt en achterblijft, kan het proberen om het met een lening te ondersteunen het probleem alleen maar verlengen en zelfs meer schade aanrichten. Als we na onze analyse van mening zijn dat een lening geen goede zet voor u is, zullen we u dat vertellen.

Kortlopende zakelijke leningen vereisen een langdurig en gecompliceerd aanvraag- en goedkeuringsproces dat weken of zelfs maanden in beslag kan nemen.
Dit kan niet verder van de waarheid zijn!. Terwijl aanvragers van een bankkrediet vaak vastzitten in stapels vereiste papieren en een lang beoordelingsproces, hebben degenen die kortetermijnfinanciering aanvragen een heel andere ervaring. Bij BFS Capital hebben we in eerste instantie een relatief eenvoudige applicatie nodig en streven we ernaar om ons acceptatieproces zo gestroomlijnd mogelijk te houden. Natuurlijk beoordelen we belangrijke zakelijke documenten zoals uw P & amp; L-verklaring. Maar we praten ook rechtstreeks met u. Het is onze taak om alles te begrijpen wat we kunnen over uw bedrijfsmodel en uw toekomstige groeiplannen. En zodra we uw lening goedkeuren, kunt u het daadwerkelijke geld binnen vijf werkdagen hebben! .

Kortlopende zakelijke leningen zijn schandalig duur.
Het is geen geheim dat kortlopende leningen duurder zijn dan het verkrijgen van een lening op langere termijn of een kredietlijn van een traditionele bron, zoals een bank. Maar vaker wel dan niet, banken vereisen zaken als een vlekkeloos bedrijfsrecord en onberispelijke persoonlijke kredietwaardigheid. Bij BFS Capital zijn we meer gericht op de gezondheid van uw bedrijf nu en de kans op positieve groeiresultaten (bijvoorbeeld meer inkomsten) die uit de lening zullen voortvloeien. We nemen zeker risico's, maar het risico is waarschijnlijk dat dit voor het bedrijf vruchten zal afwerpen. Het oude gezegde, Je moet geld uitgeven om geld te verdienen , klopt. En dit is hoe slimme ondernemers kijken naar de kosten van kortetermijnfinanciering. Als financiering inkomsten oplevert die twee keer zo hoog zijn als de lening, is dat geld goed besteed. Of als de lening u in staat stelt om een ​​tweede locatie te openen die uw verkopen de komende jaren zal verdubbelen, is dat een bedrijfsinvestering.

.

Figuur met dank aan Vichaya Kiatying-Angsulee / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018