Back to Question Center
0

Brand Storytelling: verbeter de marketinginspanningen van uw bedrijf

1 answers:
.
.
- partnership for long term care connecticut.
. Brand Storytelling Improve Business Marketing

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen. De uitdaging ligt in het vertellen van dat verhaal aan anderen. We leven in een wereld van informatie-overload en soms kunnen consumenten niet omgaan met de hoeveelheid informatie die ze krijgen. Het kan moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen wat relevant is en wat niet. Dit is waarom het voor bedrijven belangrijk is om de kunst van het vertellen te beheersen .

Vaak is de beslissende factor tussen een bedrijf dat succesvol is en een bedrijf dat dat niet is, het vermogen om de aandacht van consumenten te trekken en een manier te vinden om contact met hen te leggen. De meerderheid van de mensen herinnert zich niet altijd de naam of het logo van een merk, maar ze zullen zich wel herinneren hoe ze zich dat voelden. Storytelling biedt een manier voor consumenten om een ​​emotionele band met een merk te voelen.

Consumenten moeten weten wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Maar als u niet eens weet wie u bent, kunt u van uw klanten ook geen enkele kennis verwachten. Dus, de eerste stap is het definiëren van wat u aanbiedt, van wie (de markt) u dient en wat u anders maakt dan de rest.

Bepalen wat u aanbiedt is meer dan zeggen welk product of welke service u heeft. Denk aan de werkelijke behoefte die je aan het vullen bent. Dan moet je echt begrijpen voor wie je product of dienst is en waarom ze goed bij elkaar passen. Vult uw bedrijf een leemte op?. Is het een oplossing voor problemen van een klant?. Waarom wil je dat ze bij jou kopen en waarom?. Ten slotte moet u uw bedrijf onderscheiden van anderen in uw markt. Welke waarden of overtuigingen onderscheiden u?. Hoe zit het met uw cultuur is aantrekkelijker voor consumenten?

De antwoorden op deze vragen vormen de basis van uw verhaal en stellen uw bedrijf in staat om effectiever met klanten te communiceren.

Als je je verhaal baseert op ouderwetse technieken en levensstijlen, maar je probeert millennials te trekken , dan zul je hoogstwaarschijnlijk moeite hebben om in business te blijven. Uw merk en verhaal moeten aansluiten bij uw doelmarkt. Zoek uit wat uw doelklanten motiveren en wat hun interesses zijn, en heroriënteer uw aanpak dienovereenkomstig.

Als uw bedrijf een product of service aanbiedt dat het meest wordt gebruikt door Millennials, dan wilt u misschien overwegen om een ​​deel of al uw verhaal te vertellen via sociale media. Evenzo, als uw bedrijf instemt met meerdere demografische gegevens, moet u ervoor zorgen dat u een consistent verhaal vertelt via alle contactmomenten.

Je verhaal vertellen is meer dan alleen: â € ~Dit is wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we je bieden. â € ™ Het doel van uw verhaal moet zijn om consumenten een emotionele band te laten voelen met het verhaal van uw merk . Wees authentiek als je je verhaal deelt om je merk te bouwen . Gebruik echte karakters;. zo niet echt, maak ze dan zo relatable en human mogelijk. Zorg er ook voor dat je alle componenten hebt die samen een verhaal vormen: slechterik, held, omgeving, etc. De slechterik van je verhaal zou in wezen moeten zijn wat voor probleem dan ook je doelmarkt lijkt te zijn, en de oplossing voor hun problemen zou moeten zijn. wees de held (jouw product of dienst).

Er is een kunst om verhalen te vertellen. Maar als dit effectief wordt gedaan, kan uw bedrijf beter aansluiten op zowel bestaande als toekomstige consumenten.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr heeft een bachelors of science in bedrijfskunde in marketing aan de University of Central Florida. Ze staat erom bekend dat ze persoonlijke en zakelijke financiering en schuldoplossingen dekt. Contact maken met Cecillia op Twitter

April 25, 2018