Back to Question Center
0

Uw bedrijf verversen: januari 2014 Samenvatting

1 answers:
.
.
.
. mongodb knowi.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728250000000" alt="January 2014 Recap">

Ik weet niets over u, maar de maanden lijken voorbij te vliegen!. Ik ben vol ongeloof dat we al een maand in 2014 zijn. En toch, hier zijn we!

Januari heeft notoir de reputatie van vernieuwing. Welke betere tijd om vers te beginnen dan het nieuwe jaar?. De bloginhoud van deze maand past zeker in dat thema, van het voorspellen van zakelijke trends tot het stellen van doelen en tactieken voor het veroveren van 2014, er is iets voor elke eigenaar van een klein bedrijf die zijn spel in de komende maanden wil verbeteren, ongeacht waar. je bent in het bedrijfsgroeicontinuüm.

Als je het gemist hebt, volgen hier enkele van onze top blogberichten van januari:

.

Bedrijfstrends

..
  • Aan het begin van elk jaar is er geen gebrek aan voorspellingen over wat het komende jaar zal brengen. En hoewel deze voorspellingen soms het doel missen, is het een goede strategie om deze ideeën te gebruiken om uw eigen denken over wat 2014 in petto heeft voor uw eigen bedrijf te stimuleren. Klik hier om enkele ideeën te lezen waarvan we denken dat ze het komende jaar de meeste invloed kunnen hebben op kleine bedrijven.
  • .

A

.
  • Verderop in dit punt vonden we een heleboel industriespecifieke trendvoorspellingen voor de retail , restaurant , manufacturing, trucking . ) en bouwsectoren. We hebben de belangrijkste en relevantste voorspellingen in deze post samengesteld .
  • ..

Small Business Marketing

..
  • Vraag een marketingspecialist, en zij zullen u zeker vertellen - als uw marketingcampagne voor kleine bedrijven een mobiele component mist, mist u een enorme kans om uw doelgroep te bereiken. Mobiel is in feite zo belangrijk geworden dat we de vraag â € œIs 2014 was het jaar van mobiele marketing? 'Beantwoord?. met een volmondig JA!. Lees onze gedachten over het onderwerp hier .
  • .

A

.
  • Uitgaande van dat idee is het van cruciaal belang dat uw e-mailmarketing is geoptimaliseerd voor mobiel. Met mobiele apparaten steeds vaker de populaire keuze voor toegang tot e-mailaccounts, kan het niet optimaliseren van uw e-mailcampagnes, opnieuw, een groot deel van uw doelgroep vervreemden. Ontdek hier hoe u uw e-mails mobielvriendelijker kunt maken .
  • .

A

.
  • Als 2014 het jaar van mobiele marketing is, was 2013 verreweg het jaar van sociale media. Het is niet langer de vraag of uw bedrijf een sociale media-account moet hebben;. dit is een niet-onderhandelbaar. Bekijk onze tips voor het intensiveren van je sociale mediaspel in 2014 hier .
  • ..

Bedrijfsbeheer

..
  • Er is een reden dat ze ze "Nieuwe jaarresoluties" noemen! ". Maar er is een duidelijk onderscheid tussen het maken van een resolutie en het stellen van een doel. Ongeacht de tijd van het jaar hebben beide hun plaats. Lees hier meer over hoe u ze beiden kunt laten werken in uw langetermijnstrategie .
  • .

A

.
  • Hoe gelukkig medewerkers ook mogen lijken, kom in januari, veel eigenaren van kleine bedrijven zijn geschokt als een deel van hun personeel dat bericht van twee weken opzegt. Het personeelsverloop in januari is zo groot geworden dat velen naar de eerste maandag in januari verwijzen als â € œNationale Job Hunt Day. â € ??. Hoewel omzet onvermijdelijk is, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om massale uittocht van het personeel te voorkomen. We organiseerden enkele van de toptips van experts om werknemers te behouden in dit bericht . Voor meer informatie over onze weg naar de overwinning, bekijk dit bericht .
  • .

A .

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio is de Content Marketing Strategist bij BFS Capital. Haar inhoud omvat een breed spectrum van onderwerpen die relevant zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, van financieel advies en alternatieve financieringsoplossingen tot sociale media en contentmarketingpraktijken voor het MKB. In haar vrije tijd kookt Christina graag en is een die-hard fan van de Florida Gators. Verbinden met Christina op Google+ ! .

.
.
April 25, 2018