Back to Question Center
0

Wat kun je van je concurrenten leren?

1 answers:
.
.
.
- additional purchase required. Learn From Competitors

Hoe goed kent u uw concurrenten?. Waarschijnlijk niet goed genoeg, volgens deskundigen. Er is een schat aan informatie dat bedrijfseigenaren van concurrenten kunnen (en zouden moeten) leren, en onderzoeken en volgen hoeft niet moeilijk te zijn. Het kan zelfs zo eenvoudig (in ieder geval in eerste instantie) zijn om de verschillende aspecten van hun online aanwezigheid te beoordelen.

Time. com zegt dat je kunt beginnen met onderzoek naar websites van concurrenten en ranglijsten van zoekresultaten. Kijk wie hoger scoort dan u voor uw beste zoektermen op zoekmachines. Kijk naar inhoud en webpagina's en wat het hoogste scoort. Beoordeel concurrentwebsites voor kwalitatieve factoren, inclusief producten en diensten die worden aangeboden en de effectiviteit van berichtenuitwisseling. Bekijk betaalde zoekresultaten â € "misschien wilt u overwegen om deze route te volgen als prijzen en zoekwoorden aantrekkelijk zijn. En let niet op de aanwezigheid van uw concurrenten op sociale media. Zorg ervoor dat u online recensies leest op sites als Yelp en Google+ Lokaal.

Als je eenmaal gewend bent geraakt om onderzoek naar concurrenten een vast onderdeel van je takenlijst te maken, overweeg dan om je marktonderzoek uit te breiden met meer details over de acties en strategieën van je concurrenten. Blog. ePages. com biedt enkele geweldige tips om te bekijken hier . In de tussentijd zijn hier de snelle takes:

.
  • Identificeer uw beste vier of vijf hoofdconcurrenten. Zoek naar bedrijven in uw sector of zoek specifieke producten of services.
  • .

A

.
  • Kijk naar aanbiedingen van concurrenten. Hoe verschillen ze van de jouwe, zowel voor- als nadelen?
  • .

A

.
  • Doe een hands-on beoordeling van hun online ervaringen. Probeer de navigatie- en afrekenprocessen uit.
  • .

A

.
  • Herziening van de marketingstrategieën van de concurrenten - hulpmiddelen, aanbiedingen en berichtenuitwisseling.
  • .

A

.
  • Gebruik de informatie om uw eigen (online) aanwezigheid te verbeteren.
  • .Vanzelfsprekend kunt u na verloop van tijd dieper op uw concurrentieanalyse ingaan, omdat u nieuwe concurrenten aan uw lijst toevoegt. Houd in gedachten dat in de wereld van vandaag, â € œcompetitorâ € ??. is een brede categorie die bedrijven in andere sectoren kan omvatten - soms verwant, andere keren, slechts marginaal!
(dus) Het uitvoeren van regelmatige concurrentieanalyses is de sleutel tot het definiëren en behouden van uw concurrentievoordeel, volgens . ) over. com / Retail . Inzicht in hoe u concurrerende intelligentie verzamelt, uw bevindingen interpreteert en de kennis toepast, is een must om uw bedrijf vooruit te helpen. En het kan nuttig zijn bij marketing, prijzen, verschillende aspecten van beheer en strategische planning. Je kunt geweldige informatie krijgen, maar het is alleen dat wat publiek is. .

A

.
  • Doe ter plaatse waarnemingen. Kijk goed naar alle details, van de staat van de parkeerplaats tot de kwaliteit van de service.
  • .

A

.
  • Probeer een enquête of (focusgroep) interviews - geweldige en productieve manieren om informatie te krijgen over uw concurrenten en hun producten / diensten.
  • .

A

.
  • Kijk naar concurrerende benchmarking. U moet op zoek gaan naar middelen uit de industrie voor dit soort diepgaande vergelijking van kenmerken en praktijken van concurrenten.
  • .Alles bij elkaar zullen uw concurrentieanalyses u begeleiden bij het vinden van uw eigen concurrentievoordeel. Neem zo veel mogelijk zwakke punten van uw concurrenten en zet deze om in potentiële sterke punten voor uw bedrijf.
Figuur met dank aan David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos. net

.

Hoe onderzoekt en volgt u uw concurrenten?. En, hoe gebruik je deze informatie?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.

April 25, 2018