Back to Question Center
0

Op de werkvloer koel blijven tijdens de zomer

1 answers:
.
.
.
- commercial appraiser. Keeping Cool Jobsite During Summer

De opwarming van de aarde is niet alleen moeilijk voor de poolijskappen. Het kan grote schade aanrichten aan je lichaam - en zelfs je zaken - ook.

.

In bepaalde bedrijfstakken, zoals constructie en landschapsarchitectuur, worden werknemers doorgaans blootgesteld aan de elementen wanneer zij buiten werken. Voor degenen die buiten werken, is de brute hitte van de zomer niet gewoon ongemakkelijk, maar het kan ronduit gevaarlijk zijn. Volgens de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) sterft er jaarlijks 30 werknemers aan een hitteberoerte . En om dat aantal tot nul terug te brengen, hebben ze een nieuwe â € œWaterâ € gelanceerd. Rust uit. Schaduw. â € ??. campagne om de veiligheid van warmte te bevorderen.

.

Maar naast die drie woorden zijn er nog veel meer dingen die uw bedrijf kan doen om de hitte te verslaan terwijl u buiten werkt. Hier zijn enkele tips om deze zomer cool op de jobsite te blijven.

.

Blijf gehydrateerd

.

Je vertellen dat je water moet drinken terwijl je 's zomers buiten bent, is ongeveer net zo vanzelfsprekend als wanneer je zegt dat je een jas moet dragen wanneer het koud is in de winter. En omdat we niet je moeder zijn, verspillen we je tijd niet. Maar er zijn enkele dingen over hydratatie om te overwegen om ervoor te zorgen dat je team voldoende water drinkt.

.

OSHA suggereert bijvoorbeeld om elke 15 minuten om een ​​kopje water te drinken, of grofweg een kwart per uur. Lijkt eenvoudig genoeg, maar als je hard werkt, voelt de tijd anders aan en vaak kijken werknemers op en realiseren ze zich dat ze in een uur geen drankje hebben gedronken. Zet in extreme hitte om de 15 minuten een timer om gehydrateerd te blijven.

.

Ook kunnen sportdrankjes een goed idee lijken, omdat je zweet als Cam Newton (gewoon niet fel groen). Het is: je bent geen Cam Newton. Tenminste niet op het werk. De vervanging van elektrolyten is geweldig, maar door de enorme hoeveelheid suikers in die drankjes, crash je aan het einde van de dag. Haal de elektrolyten uit fruit, noten of een smoothie in plaats daarvan en gebruik water om te hydrateren. Probeer op dezelfde manier cafeïne, frisdrank en andere dranken te vermijden die je uitdrogen.

.

Tot slot denken veel mensen dat zoutvaatjes je helpen om gehydrateerd te blijven op een warme jobsite. Maar nogmaals, werk is geen sport, en te veel zout kan misselijkheid en braken veroorzaken, waardoor je nog meer uitdroogt. Er is genoeg zout in de meeste maaltijden om je een inspannende werkdag te bezorgen dus, tenzij geregisseerd door een arts, blijf weg van het zout.

.

Plan uw dag dienovereenkomstig

.

Van 15.00 tot 18.00 uur kun je net zo goed gewoon onder een boom parkeren en de heupmix met drive-time gebruiken, want het is gewoon te heet om te werken. Het probleem is natuurlijk dat niemand je drie uur pauze geeft tijdens de heetste uren van de dag. Dus hoe voorkom je jezelf verslaan?

.

Eenvoudig: begin vroeg. En als je niet vroeg genoeg kunt beginnen om een ​​volle dag vóór 15.00 uur binnen te komen, kijk dan naar wat er op de dag van vandaag staat en doe eerst de meest inspannende banen.

.

Draag toepasselijke - of speciale kleding

.

Nogmaals, het is tamelijk overbodig om het belang van het dragen van ruimvallende, lichtgekleurde kleding op de bouwplaats uit te leggen. En waterafvoerende stoffen zoals dri-fit zijn al een tijdje populair in de bouw.

.

Maar er zijn nog andere dingen die je kunt dragen om je kerntemperatuur laag te houden, wat misschien niet zo vanzelfsprekend is. Koelvesten - vesten gevuld met vloeistof die ontworpen zijn om koel te blijven en opgeslagen in een vriezer - kunnen een groot verschil maken. Er zijn ook harde hoeden op de markt met koelsystemen ingebouwd, hoofdzakelijk ventilatoren die met geselecteerde intervallen koele lucht in de hoed blazen. Kettingventilators hebben een vergelijkbare functie.

.

Als je niet naar die hightech wilt gaan, kun je je hoofd koel houden door bevochtigde bandana's in de vriezer en dan op je hoofd of nek te leggen. Het zou ongeveer een week duren om in A / C te zitten om dat te doen. En als dat je plan is, zal het werken in de hitte al heel lang niet meer van belang zijn voor jou. Dus als er een trailer met airconditioning, bestelwagen of 7-11 is die flessenwater verkoopt, neem dan je pauzes daar. Het reliëf van de hitte zal je lichaam revitaliseren.

.

Breng ook enkele draagbare ventilatoren, ontvochtigers en airco-units naar werklocaties die bijzonder inspannend zijn, of waar oppervlakken gevaarlijk gevaarlijk kunnen worden om te hanteren.

.

Tot slot zijn koelpulspunten de snelste manier om je kerntemperatuur laag te houden. Als u niet bekend bent met het concept, brengt u eenvoudig iets koud aan op plaatsen waar uw bloed het dichtst bij uw huidoppervlak komt. Door ijs op je polsen, slapen en gezicht te zetten, zul je je opmerkelijk snel afkoelen. Bij gebrek aan dat, zal zelfs koud water op uw hartslagpunten het lukken.

.

Opstijging tot de hitte en onderbrekingen zoals vereist

.

Als werknemers nieuw zijn, en vooral als ze nieuw zijn in het gebied, geef ze dan wat tijd om aan de hitte te wennen. Het kan 7-10 dagen duren voordat ze zijn geacclimatiseerd en je wilt ze niet te snel verslijten. Dat wil niet zeggen dat ze de hele dag op de A / C moeten zitten, maar hen om te beginnen minder inspannend werk geven.

.

Maar alle werknemers hebben meer pauzes nodig tijdens hetere weer. Als iemand er niet goed uitziet of zich niet goed voelt, geef hem dan advies om wat vrije tijd te nemen en doe hetzelfde. Tien minuten verloren tijd is relatief forgettable, in aanwezigheid van een arbeider die aan hitte-uitputting lijdt.

.

Eet slim

.

Werknemers in de bouw en landschapsarchitecten staan ​​bekend om hun gezonde voeding, net als hun trendy keuzes in schoeisel. Dat wil zeggen, helemaal niet. Maar het eten van junkfood, pizza, gebakken kip of een ander hoog-zout, vetrijk voedsel waar ze van houden, helpt niemand om koel te blijven. De energie die nodig is om grote maaltijden te verteren, neemt afstand van de beschikbare energie om het lichaam te koelen. Zoveel als niemand het wil horen, is het beter om lichter voedsel vaker te eten om de lichaamswarmte te regelen.

.

Maar aangezien je sowieso toch meer pauzes plant, kan het nemen van die pauzes een goede beslissing zijn.

.

Exercise

.

We zeggen niet dat teenhoogtes en crunches op de steigers plaatsvinden. Afgezien van de verbijsterde looks zou het je van voorbijgangers raken, het is ook geen effectief gebruik van werktijd. En terwijl we weten dat het eerste wat je wilt doen nadat je tien uur in de zon hebt gewerkt, niet de klasse mag zijn, zal het op den duur lonen.

.

Extra gewicht dragen betekent dat je lichaam harder moet werken om alles te doen, ook om koel te blijven. Door in vorm te blijven houdt u uw lichaamstemperatuur koeler en creëert u een efficiënter proces voor het regelen van warmte.

.

Onderwijs uzelf en uw team

.

OSHA heeft eigenlijk een app die u kunt gebruiken om de warmtediagrammen te bewaken en herinneringen te geven over de te nemen beschermende maatregelen. Neem ook de tijd om als groep over de tekenen van een zonnesteek te praten en laat iedereen weten wat te doen als ze symptomen gaan vertonen. Hoe meer je weet, hoe koeler je blijft, en hoe beter je de hele zomer kunt werken.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018