Back to Question Center
0

De freelance-economie: een revolutie in het arbeidsveld

1 answers:
.
.
.
- women's sweater dresses on sale. Freelance Economy

Niemand hoeft u als ondernemer te vertellen dat het een hele nieuwe wereld is. Maar tenzij je het hebt meegemaakt, ben je je misschien niet bewust van de mate waarin freelance werk de werkplek transformeert. Noem ze "onafhankelijken". of â € œcontractors â € ??. of â € œ tijdelijke krachten, â € ??. freelancers zijn geen vaste werknemers en zijn technisch gezien noch full- noch parttime. Hun werk ebt en stroomt mee met het werk en bedrijven die hen inhuren, betalen geen voordelen. In plaats daarvan kopen freelancers hun eigen verzekering, betalen hogere belastingen en dragen bij aan hun eigen pensioenrekeningen.

Hoewel er altijd freelancers zijn geweest in bepaalde creatieve of dienstverlenende sectoren, is de kop nu dat een op de drie, of 42 miljoen Amerikanen, nu op freelancebasis werkt, volgens Sarah Horowitz, uitvoerend directeur van de Freelancers Union. â € ~De toekomst is nu, â € ™. zei ze in een Bloomberg BusinessWeek
interview. â € ~Mensenâ € | zijn bezig met â € ~gigsâ € ™ en â € ~projectenâ € ™ â € | en zijn nu in elke sector, van financiën tot onroerend goed, tot bewakers en kindermeisjes. Het is over de hele linie. â €?

Oppervlakkig gezien lijkt de freelance-explosie op een nieuwe verschuiving in een economie die bijna onherkenbaar wordt voor degenen die zich de oude herinneren. Maar onder de trend zijn vrij verreikende sociale en werkgelegenheidsproblemen. En het is meer een revolutie. Is de groeiende populatie van freelancers een goede zaak?. Het komt neer op twee kernproblemen: keuze (werknemers) en intentie (bedrijven).

Velen kiezen voor freelance, zegt Horowitz, voor de autonomie en flexibiliteit, met vrije tijd om te doen waar ze van houden. Voor bedrijven, vooral in onzekere tijden met dramatische pieken en dalen in het bedrijfsleven, is een flexibel personeelsbestand met ongedwongen arbeidsovereenkomsten zinvol. Voor deze twee groepen werkt freelancen.

Maar dat is niet het hele verhaal. Miljoenen doen aan freelance of tijdelijk werk willen en moeten fulltime werknemers zijn. Voor veel van deze zegt Horowitz, â € œâ € | als ze op zoek zijn naar werk, zijn er geen banen geweest. â € œZelfs freelancen kan soms een permanente fulltime baan worden, maar het is typischer een stop-gap-strategie voor werknemers die in plaats daarvan minstens 40 uur per week en voordelen nodig hebben.

Voor sommige bedrijven, en niet voor alle, is het aannemen van freelancers een strategie om de personeelskosten laag te houden. Sommige mensen waren terughoudend in het toevoegen van vast personeel gezien de onzekerheid van de economie en gebruiken freelancers als een tijdelijke oplossing. Maar anderen profiteren van een wanhopige beroepsbevolking: contractarbeiders aannemen, personeel bijwonen alsof ze voltijds zijn, maar tegelijkertijd geen voordelen betalen â € "en vooral â €" weigeren om de. inzet voor vast werk.

Dus, de â € œevrijheids economieâ € ??. blijft groeien. Maar is het goed zaken doen? vraagt ​​medewerker Brian Patrick Eha op ondernemer. com . Hij meldt dat meer dan 60 procent van de middelgrote bedrijven in de VS het komende jaar verwacht meer freelancers aan te nemen, volgens een onderzoek in opdracht van Elance, het grootste online freelanceplatform. Doordat er steeds meer online wordt verhuisd, kunnen zelfs de kleinste bedrijven de diensten die ze nodig hebben voor korte (of lange) perioden huren. En bedrijfseigenaren zeggen dat een van de grootste voordelen is om de relatie te kunnen beëindigen als het niet lukt - veel eenvoudiger dan met een vaste werknemer.

Zoals met zoveel andere trends, is het oordeel nog steeds niet of dit een goede zaak is.

.

Heeft u freelancers of contractmedewerkers in uw kleine bedrijf gebruikt?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018