Back to Question Center
0

Top 10 marketingtips voor elektrische aannemers

1 answers:
.
.
.
. panel de control gratuito para vps.jpg?center=0.542713567839196,0.60166666666666668&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733140000000" alt="Top 10 Tips Electrical Contractors">

Veel huizen werden gebouwd vóór de komst van het 75-inch plasma-tv-scherm.

.

Ze werden ook gebouwd voordat mensen vijf computers, vier telefoons, twee laserprinters en een dvd-speler hadden die MISSEL twee keer per jaar gebruikt werd. En nu genereert de wereld ongeveer drie keer meer energie dan in 1980. Wat betekent dat voor jou?. Het betekent dat naarmate de vraag naar elektriciteit toeneemt, ook de vraag naar elektriciens zal toenemen. En je moet een deel van die vraag verzilveren.

.

Hoe bouwt u uw activiteiten op het gebied van elektrotechnische aannemers op terwijl u nog steeds op schema bent voor uw werk?. Hier zijn tien tips om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

.

Bezoek uw klanten

.

Het woord â € œgezichttijdâ € ??. in 2016 lijkt vaker naar de video-app FaceTime te verwijzen dan naar daadwerkelijke bezoeken. En dat is een schande, omdat echte gezichtsuitdrukking bij uw beste klanten misschien wel het meest waardevolle is dat u kunt doen om uw bedrijf te laten groeien. Ten eerste zet het je aan het hart voor elk werk dat ze mogelijk hebben. Ten tweede stelt het u in staat om met hen te praten op een plaats waar ze zowel comfortabel als onaangetast zijn. En tot slot zorgt het ervoor dat uw klanten zich gewaardeerd voelen en dient het om die relatie veel beter te maken dan een e-mail.

.

Altijd visitekaartjes bij de hand houden

.

Omdat wanneer u een klein bedrijf runt, elke interactie een netwerkgelegenheid is. Niet dat we je aanmoedigen om de volgende keer dat je gaat met je zitkameraadje praatje te maken, maar je weet nooit wanneer die vreemde in het vliegtuig een algemene aannemer wordt die een nieuwe elektricien nodig heeft. Of de man naast je in de rij voor de ochtendkoffie staat aan het hoofd van het onderhoudscommittee van een gigantische VvE. En hoewel sommigen beweren dat technologie visitekaartjes overbodig heeft gemaakt, dient een tastbare kaart als een meer opvallende herinnering dan een contact begraven in een telefoon.

.

Lid worden van handelsverenigingen

.

Bent u bekend met de term â € œvredes? Â €. Als dit niet het geval is, vraag het dan aan een willekeurige millennial en zij zullen u graag uitleggen dat dit mensen zijn met wie u bevriend bent, maar met wie u ook fel concurrerend bent. Kijk naar je lokale Electric League als je nieuwste groep frenemies. Door lid te worden van de competitie, kun je je competitie beter leren kennen;. maar beschouw het niet als gewoon een manier om je vijanden dichterbij te houden. Lid worden van een handelsvereniging en vriendschappelijk omgaan met andere elektriciens kan resulteren in verwijzingen van mensen die geen nieuwe zaken kunnen verwerken. Of uitnodigingen om samen te werken aan grote biedingen. Het is misschien niet een netwerk in de traditionele zin, maar het is niet minder waardevol.

.

Blijf op de hoogte van uw online aanwezigheid

.

Het plaatsen van foto's van elektrische draden zal waarschijnlijk geen tien miljoen Instagram-volgers en uitnodigingen voor â € ~intrencer tripsâ € ™ opleveren. naar Bali. Hoewel je het nooit weet. Zolang dat echter niet je doel is, kan het plaatsen van foto's van voltooide projecten en andere dingen waar je trots op bent - minstens één keer per dag - je zoekmachine enorm helpen rangschikken. Als je geen tijd hebt, huur dan een social media bedrijf of consultant. Het lijkt misschien dwaas om zo hoog te investeren in sociale media wanneer elektrisch zo'n nicheveld is, maar hoe actiever je online bent , hoe hoger je bedrijf op zoekmachines scoort, wat uiteindelijk betekent dat je opduikt. in de topresultaten wanneer de lokale bevolking naar een elektricien in uw verzorgingsgebied zoekt. Â

.

Houd uw website actueel

.

Natuurlijk kunt u een bedrijf of een aannemer inhuren om de broodnodige outs te werken van uw website en sociale mediakanalen, maar als de informatie op uw site eruit ziet alsof deze niet is bijgewerkt sinds 2008, bent u niet. veel nieuwe zaken gaan halen. Het hebben van een spookstad van een website zal je in het beste geval doen lijken op een kleine operatie en in het slechtste geval denken mensen dat je failliet bent gegaan. Â

.

Vraag uw werknemers om leads in te voeren

.

Als eigenaar van een bedrijf heeft u zeker een solide netwerk van contacten om te profiteren van nieuwe banen en verwijzingen. Maar je hebt waarschijnlijk ook een aantal werknemers die al een tijdje in de industrie zitten en ook een behoorlijk grote rolodex hebben. Als bedrijfsinitiatief vraagt ​​u uw werknemers om contact op te nemen met een paar mensen in hun omgeving die volgens hen nieuwe klanten kunnen aantrekken en een verwijzingsbonus aanbieden als deze tot bloei komt. Als je 45 werknemers hebt en elk kwartaal een nieuwe klant binnenhaalt, is dat behoorlijk winstgevend.

.

Vrienden maken met wie de leiding heeft over het onderhoud

.

Niemand in de geschiedenis heeft ooit het licht in hun gloednieuwe flat omgedraaid en dacht: â € ~Ik vraag me af wie de bekwame vakman was die dit heeft laten gebeuren? Â € ™. Tenzij het niet werkt. Maar er is geen reden dat eindgebruikers alleen zouden moeten weten wie je bent als er iets misgaat. Wanneer een taak zich aandient, stelt u zichzelf voor aan degene die verantwoordelijk is voor de reparatie of nieuwe serviceorders en geeft u hen uw contactgegevens â € œvoor het geval u ooit iets nodig hebt. â € ??. Omdat je het meest vertrouwd bent met hoe het elektrische werk werd gedaan, ben je automatisch het meest geschikt om eraan te werken. Â

.

Educate Yourself

.

LEED-bouwen is nu enorm, en als je niet de moeite hebt genomen om er meer over te leren, ben je jezelf aan het boeten. Hetzelfde met leren over zonne- en windenergie, 3D-printen en andere praktijken die de constructie-industrie veranderen . Investeer dus de tijd en het geld om cursussen te volgen over wat je kunt. Het onderwijs is het voor de hand liggende voordeel, maar je zult ook merken dat je daar bent met algemene aannemers, architecten en ontwikkelaars die onderweg waardevolle connecties kunnen zijn.

.

Houd uw auto schoon

.

Je zou je werkwagen kunnen zien als een verlengstuk van je werkkleding, en daarom laat je het eruit zien als iets dat op het punt staat aan de verkeerde kant van Grave Digger te eindigen. Maar net zoals mensen je beoordelen aan de hand van je kleding, beoordelen ze een bedrijf ook op zijn werkvoertuigen. En als je een busje hebt met een grote, gigantische "Bel ons!". teken dat is omgeven door afgebroken verf en een ontbrekende spatbord, niemand zal je bellen. We zeggen niet dat uw trucks aan het einde van elke werkdag met de hand gemaakt moeten worden, maar beschouw hen gewoon als eerste indrukken.

.

Bel uw oude klanten

.

Misschien hebt u geen tijd om al uw oude klanten te bezoeken, maar voor degenen met een kleine, eenmalige klus kan een eenvoudige nabespreking nog steeds een waardevol gebaar zijn. Als u feedback van hen krijgt, kunt u uw werkwijzen aanpassen om beter aan te sluiten bij wat ze willen. En met een kleine korting - zelfs als ze het niet gebruiken - zullen ze zich toch gewaardeerd voelen.

.

A

.

Op zoek naar meer marketingtips?. Bekijk deze blogpost op de Top 10 marketingblogs voor bedrijven .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018