Back to Question Center
0

Small Business Growth Management: februari 2014 Samenvatting

1 answers:
.
.
.
- web hosting new orleans. February 2014 Recap

A

.


De economie herstelt zich, en kleine bedrijven hebben zich lange tijd voor het eerst vertrouwd en trachten langzaam maar zeker te groeien.

Deze maand hebben we een aantal onderwerpen behandeld die relevant zijn voor MKB-bedrijven die willen uitbreiden, van het uitbreiden en beheren van uw team tot tactieken om meer business te genereren, te herkennen en voor te bereiden dat het tijd is om te groeien.

Als je het hebt gemist, zijn hier enkele van onze topblogs van februari:

..
  • Om een ​​bedrijf te laten groeien is kapitaal eenvoudig en eenvoudig. Ongeacht of u denkt dat u in 2014 of over enkele jaren financiering nodig zult hebben, het is belangrijk om voorbereid te zijn. Lees over de vragen die u zou moeten stellen bij het zoeken naar zakelijke financiering in dit bericht .
  • .

A

.
  • Als u die sprong van vertrouwen neemt om uw bedrijf uit te breiden, kan dat intimiderend zijn. Er zijn veel risico's aan verbonden, maar aarzelen om te groeien kan net zo risicovol zijn. Bekijk de zeven tekens die u vertellen dat dit het juiste moment is om uw bedrijfje te laten groeien of uit te breiden dit bericht .
  • ...
  • Er is een dunne scheidslijn tussen het leiden van uw team en hen gewoon vertellen wat ze moeten doen. Er is een speciaal soort persoon voor nodig om geweldige ideeën en topprestaties van een groep mensen te kunnen ontlokken. Of toch?. Lees onze tips over hoe je je personeel kunt leiden en inspireren in dit bericht .
  • .

A

.
  • Wanneer uw bedrijf klein is, is het tamelijk algemeen (of op zijn minst ideaal) om werknemers van het allerhoogste type te vinden, van wie de dagelijkse verantwoordelijkheden vaak veranderen op het puntje van de kliek. Maar naarmate uw bedrijf groeit, moeten uw processen en structuur worden aangepast. Eenvoudig gezegd, hoe u uw bedrijf organiseert, is een groot probleem. Zie dit bericht voor tips over het structureren van uw bedrijf en het verduidelijken van werknemersrollen terwijl u groeit.
  • .

A

.
  • Laten we eerlijk zijn, het is vrijwel onmogelijk om 100 procent van de tijd op uw klok naar uw volledig potentieel te werken. En hoewel het misschien onrealistisch is om van uw werknemers te verwachten, zijn er manieren om de productiviteit op de werkplek te verhogen. We hebben een aantal onverwachte, zelfs contra-intuïtieve manieren onderzocht waarmee je de focus en de effectiviteit van je personeel in deze post kunt vergroten.
  • ...
  • Oh, Valentijnsdag. De dag van liefde. Ongeacht uw persoonlijke gevoelens over de vakantie, het blijft een feit dat mensen, of ze nu uw belangrijke partner zijn of uw klanten, het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden. Dus, waarom laat je ze gewoon zien hoe je je voelt op een dag uit het jaar?. Houd de liefde levend en laat uw klanten het hele jaar door waarderen met de ideeën in deze post .
  • .

A

.
  • Onderzoek door concurrenten is misschien een van de meest onderbenutte strategieën voor kleine bedrijven. Er is heel veel informatie die je van je concurrenten kunt en zou moeten leren, en het implementeren van dit soort strategie hoeft niet moeilijk te zijn. Om nog maar te zwijgen van, het is relatief goedkoop. Lees onze tips om je concurrenten te leren kennen in dit bericht .
  • .

A

.
  • We hebben allemaal â € œLimited Time Offersâ € gezien â € ??. verleid ons om actie te ondernemen voordat we voor altijd het product en de service missen!. Okay, misschien is voor altijd een beetje dramatisch, maar dat is het soort emotie dat marketeers proberen op te roepen om consumenten te laten kopen. Deze strategie wordt kunstmatige schaarste genoemd. Heeft kunstmatige schaarste zijn plaats in het kleinbedrijf?. Dat hangt ervan af.
  • .

A .

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio is de Content Marketing Strategist bij BFS Capital. Haar inhoud omvat een breed spectrum van onderwerpen die relevant zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, van financieel advies en alternatieve financieringsoplossingen tot sociale media en contentmarketingpraktijken voor het MKB. In haar vrije tijd kookt Christina graag en is een die-hard fan van de Florida Gators. Verbinden met Christina op Google+ ! .

.
.
April 25, 2018