Back to Question Center
0

Is de verbetering van de financiering van kleine bedrijven te verbeteren?

1 answers:
.
.
.
- playground roma. Small Business Financing Improving

Als je nog nooit van het Office of Advocacy van de SBA hebt gehoord, ben je niet de enige. Het is een onafhankelijke stem voor kleine bedrijven bij de federale overheid, evenals de bron van statistieken voor kleine bedrijven. De centrale rol van Advocacy is het plaatsen van kleine zakelijke visies en zorgen ten overstaan ​​van het Congres, het Witte Huis, federale agentschappen, de federale rechtbanken en beleidsmakers van de staat. Whew!

Van belang voor eigenaren van kleine bedrijven is overal het bijgewerkte verslag Small Business Finance, Frequently Asked Questions , zojuist gepubliceerd door het Office of Advocacy. In de editie van 2014 staat dat de kredietvoorwaarden voor kleine bedrijven geleidelijk zijn verbeterd. Dat is goed nieuws voor ondernemers en ook voor een Amerikaanse economie die nog steeds worstelt om volledig weer op de been te komen. Het Small Business Finance-verslag behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen en beantwoordt vragen over het lenen van kleine bedrijven in het algemeen, overheidsfinanciering en gerelateerde beleidskwesties. Je kunt het volledige rapport hier lezen, maar hier zijn een paar hoogtepunten:

.


Hoewel het verslag erop wijst dat zelfs commerciële banken hun leningsvoorwaarden hebben versoepeld, zijn de zaken nog steeds krap als u ze vóór de recessie vergelijkt. Maar het percentage kleine bedrijven dat problemen heeft om krediet te krijgen, lijkt af te nemen. In totaal zegt het agentschap dat het lenen van kleine bedrijven in 2013 ongeveer $ 1 biljoen bedroeg:

.

   $ 585 in uitstaande zakelijke leningen .

A

.
  • $ 422 miljard aan kredieten van financieringsmaatschappijen
  • .

A

.
  • De rest van een mix van bronnen
  • ..


Kleine ondernemingen worden hier gedefinieerd als werknemers met 0 tot 499 werknemers en worden beschreven als een zeer diverse groep waarvan de financieringsbehoeften sterk variëren. Startups behoren natuurlijk tot hun eigen categorie, maar voor gevestigde bedrijven, â € œeigen investeringâ € ??. en â € œbankkredietâ € ??. zijn de twee meest gebruikte soorten financiering. Het rapport zegt dat een aanzienlijk aantal gevestigde bedrijven geen externe financiering gebruikt.

Afhankelijk van de bron van de gegevens zijn er verschillende statistieken over het percentage kleine ondernemingen dat financiering gebruikt. Eén bron, The Kauffman Firm Survey, laat zien dat een half tot twee derde van de jonge bedrijven infusies van kapitaal krijgt, meestal van eigenaars zelf of niet-bancaire financieringsbronnen. Maar dan zijn er cijfers van het Census Bureau die zeggen dat minder dan de helft van de bestaande bedrijven expansiefinanciering gebruikt. Ongeacht de werkelijke aantallen, zegt het rapport, feit is dat financiering voor veel bedrijven een cruciale behoefte is, waarvan er veel banen scheppende banen met een hoog groeipotentieel zijn.

.


Er zijn vier hoofdredenen en ondernemers kiezen doorgaans verschillende financieringsbronnen, afhankelijk van het doel:

.
  • Start
  • .

A

.
  • Aankoopvoorraad
  • .

A

.
  • Uitbreiding
  • .

A

.
  • Versterking van het bedrijf
  • .
Voor degenen onder ons in de sector bedrijfsfinanciering zijn sommige statistieken helemaal niet verrassend. Maar daar zijn een paar verrassingen. Een daarvan is hoeveel financiering voor kleine bedrijven nog steeds afkomstig is van eigenaren zelf. We zijn niet zeker waar deze fondsen vandaan komen - Home equity?. Pensioensparen?. Het rapport zegt wel dat veel eigenaren van kleine bedrijven de creditcard nog steeds gebruiken als bron, en als u een startup bent, tikt u waarschijnlijk vrienden en familieleden in voor geld.

Naar onze mening en die van een aantal deskundigen uit de sector is het financieringsbeeld van kleine ondernemingen verbeterd, gedeeltelijk vanwege het zogenaamde â € œalternatieveâ € œ. geldverstrekkers, zoals wij bij Business Financial Services. Dit is waarom:

.
  • We onderzoeken diepgaand en houden rekening met het bedrijfsmodel en de groeiprognoses van een onderneming;
  • .

A

.
  • Ons aanvraag- en goedkeuringsproces is gestroomlijnd en relatief ongecompliceerd;. en,
  • .

A

.
  • We wisselen snel goedkeuringen uit en leveren financiering binnen vijf werkdagen.
  • .Figuur met dank aan nongpimmy / FreeDigitalPhotos. net
[call_to_action] Bel ons op 866-905-4334 of klik hier voor meer informatie over uw zakelijke financieringsopties! [/ call_to_action] .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 25, 2018