Back to Question Center
0

10 tips voor vaders om werk-privé balans te bereiken

1 answers:
.
.
.
- machu peru travel packages. 10 Tips Dads Achieve Work Life Balance

De dagen van de sitcom-vader zijn verdwenen.

.

Vergeet niet naar die oude tv-shows te kijken waar vader net thuiskwam van het werk, zijn schoenen uitdeed en vrijwel alleen maar uitkwam terwijl moeder het avondeten maakte en voor de kinderen zorgde?. Die dagen zijn deader dan disco. In 2016 wordt van vaders verwacht dat ze actief zijn en bijdragen aan huishoudelijk werk en het leven van hun kinderen, en veel vaders denken dat ze niet genoeg doen.

.

Volgens een studie van het Families and Work Institute geloofde 60% van de werkende vaders dat er serieuze conflicten tussen werk en gezin waren , vergeleken met 47% van de werkende moeders. Een goed gepubliceerde Pew-onderzoekstudie uit 2013 toonde aan 46% van de vaders dacht dat ze niet voldoende tijd met hun kinderen kregen , in tegenstelling tot 23% van de werkende moeders.

.

Dus vaders zitten duidelijk in een crisis in de balans tussen werk en privéleven . En ja, het hebben van kinderen maakt het vinden van dat evenwicht een stuk moeilijker voor fatherpreneurs . Maar het is niet onmogelijk. Hier zijn tien tips om vaders te helpen een balans te vinden tussen werk en privé en meer tijd met hun gezin door te brengen.

.

Maak afspraken met je kinderen

.

De teleurstelling zien op het gezicht van je kind is misschien het enige dat meer hartverscheurend werkt dan een avondje Sarah McLachlan-commercial. Dus als je tegen je kind zegt dat elke dinsdagavond papa-dochter Taco op dinsdagavond is, ga je die datum maken. Maak specifieke afspraken met je kinderen om dingen te doen en je zult ze waarschijnlijk nooit zomaar ergens afzetten.

.

Laat het werk aan het werk om het meeste uit uw thuistijd te halen

.

U brengt uw werk naar huis, net als uw kinderen die een zwerfhond mee naar huis nemen;. je ziet er misschien niets verkeerds in, maar de betrokken andere partij begrijpt het helemaal niet. Wanneer u thuis bent, moet uw aandacht uitgaan naar uw kinderen, niet naar uw telefoon of uw e-mail of een conferentiegesprek in Singapore. Als dat betekent dat je vroeg moet gaan werken of laat moet blijven om te zorgen dat je nog steeds in dienst bent, het zij zo. Maar als je eenmaal thuis door de voordeur loopt, is je nieuwe baas ongeveer 4â € ™ 3â € ™. en zeer luid.

.

Snijd verspilde tijd van elders

.

Heeft u echt nodig om elke dag naar dat restaurant te gaan voor de lunch?. Of breng twee uur door in de sportschool. Misschien is het nodig om nog een paar salades binnen te brengen, minder gym-tijd, en de tijd die je van beiden bespaart, maakt tijd vrij om met je kinderen door te brengen!. Woon-werkverkeer is ook vreselijk inefficiënt. Gezinnen wonen vaak ver van het werk, zodat ze een groter huis kunnen betalen â € | dat ze nooit zien. Ondersteun niet de familie tijd die je kwijt bent aan woon-werkverkeer, en kijk of je wat vroeger of later kunt werken om verkeersoverlast te voorkomen.

.

Werk als uw kinderen aan het slapen zijn

.

De â € œeight hours of sleepâ € ??. Het schip zeilde op het moment dat je besloot om kinderen te krijgen. Dus totdat ze nors zijn en geen van je aandacht willen , moet je ofwel vroeg opstaan ​​of laat opblijven. Dit kan zijn om werk gedaan te krijgen dat je niet mee naar huis hebt genomen (maar toch helemaal hebt gedaan) of om te zorgen voor persoonlijke zaken, of om gewoon tijd door te brengen met je partner. Maar hoe dan ook, zoek uit of u een ochtendmens of een nachtbraker bent, en voeg die extra uren dan toe aan uw dag.

.

Familie-evenementen prioritiseren

.

Een voetbalwedstrijd op woensdagavond kan worden gemist. Een afstuderen voor de kleuterschool kan dat niet. Je kinderen zullen uiteindelijk begrijpen dat je misschien niet bij elke gebeurtenis kunt komen, maar kies verstandig waar je naar toe gaat. Indien nodig zijn familie-evenementen die worden herhaald, waarschijnlijk de overgeslagen events;. once-in-a-lifetime spul is dat niet. Dit betekent dat u prioriteit geeft aan welke werkevenementen u ook bijwoont. Gezinsverantwoordelijkheden - zowel financieel als huishoudelijk - worden nu vaker gedeeld, dus meer huishoudelijk werk of koken of het besturen van kinderen naar kinderopvang is een deel van je taakomschrijving als vader. Je vrouw die balans en tijd geven om met de kinderen door te brengen en hopelijk zal ze de gunst teruggeven.

.

Neem vakantietijd

.

Amerikanen nemen gemiddeld slechts de helft van hun toegewezen vakantiedagen per jaar. En als je kinderen hebt, is dat absoluut niet te verontschuldigen. Zelfs als je niet kunt veroorloven om je gezin op vakantie te nemen, gebruik die dagen dan om gewoon thuis te blijven en een vader te zijn. Of gebruik ze voor kinder nooddagen. Of om jezelf gewoon een pauze te geven. Vakantiedagen zijn er om je balans tussen werk en privé te geven, dus maak er volledig gebruik van.

.

Praat met uw werkgever over uw gezin

.

U werkt niet voor Darth Vader, dus er is geen reden om bang te zijn om te vragen wat u wilt. Er doen zich problemen voor wanneer u niet adequaat communiceert wat u nodig heeft in termen van werk-privébalans. Als je je werkgever je uit je familie laat houden, blijven ze het doen. Leg dus uit hoeveel tijd je nodig hebt om met je gezin door te brengen, en hoewel je misschien niet alles krijgt wat je wilt, zal de meest redelijke werkgever met je samenwerken om een ​​balans te vinden.

.

Denk echt na over promoties

.

Misschien zei de grote stadsfilosoof Biggie Smalls het het beste toen hij zei: 'Geld, moeilijkheden. â € ??. Want hoewel een promotie een fantastische manier lijkt om meer geld te verdienen voor je gezin, is het niet alsof je dat geld voor niets krijgt. Het komt waarschijnlijk met meer verantwoordelijkheid, AKA meer werk en minder tijd met je familie. Misschien is het geld essentieel en zal het wat stress verlichten. Maar als alles wat je krijgt een grotere tv is en het model van 2017 van je 2012 SUV, onderzoek dan echt of dat de moeite waard is om met je kinderen te verliezen.

.

Tijdschema, tijdschema en tijdschema

.

Vaders moeten geweldige tijd managers zijn. En niet het plannen van uw dagen, weken en zelfs maanden is de beste manier om ervoor te zorgen dat u nergens dichtbij het werkevenwicht komt. Net zoals bij budgettering, ga zitten en denk na over alle dingen die je moet doen, zowel op het werk als thuis, en maak een tijdlijn voor alles. Je houdt je er misschien niet 100% aan vast, maar als je een plan hebt, heb je veel meer kans van slagen.

.

Niemand zei dat het gemakkelijk was om een ​​hardwerkende vader te zijn en de balans tussen werk en privé te handhaven. Door opnieuw prioriteiten te stellen en deze tien tips te volgen, kunt u uw gezinsleven verbeteren zonder uw professionele taken in te perken. Probeer het eens. Er is tenslotte niets belangrijker dan uw familie.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018