Back to Question Center
0

Waarom een ​​paterpreneur zijn, kan je beter maken in zaken &

1 answers:
.
.
- computer repair shop san jose.
. Fatherpreneurs Better Businessmen Fathers

Niemand wil eindigen als een lied van Harry Chapin.

.

Ok, Harry Chapin schrijft niet echt meer muziek, maar als je kind ooit naar â € œCatâ € ™ s in de wieg luistertâ €. en krijgt een beetje mistige ogen, het betekent waarschijnlijk dat je niet veel hebt gezien. Dat wil niet zeggen dat onvermoeibaar werken aan uw bedrijf om uw gezin te onderhouden, geen bewonderenswaardig onderdeel van het vaderschap is. Het is om te zeggen dat het starten van een bedrijf, terwijl je vader bent, moeilijk is. Maar uiteindelijk kan het je een nog betere vader maken als je het goed doet.

.

Voor vaders die voor anderen werken, en met name voor hen die in een kantoor werken, gaat het als een gezinsman om grenzen tussen uw persoonlijke en professionele leven te trekken om de balans werk-privé te bereiken . Wanneer u een klein bedrijf bezit, worden werk en leven hetzelfde. Dat klinkt misschien triest, maar het is eigenlijk in uw voordeel. Hier zijn een paar redenen waarom een ​​vaderondernemer je beter een betere zakenman en vader kan maken.

.

Fatherpreneurs by the Numbers

.

Een onderzoek uitgevoerd door het bedrijfsleven. com, bijna 80% van de ondernemers zei dat ze evenveel of meer tijd met hun gezin hadden als vóór het begin van hun eigen onderneming. Andere interessante afhaalrestaurants:

.
  • Slechts 28% van de onderwijsprofessionals zei dat werk een negatief effect op hun gezinsleven had
  • .
  • 40% van de werkende vaders gaf aan minder dan twee uur per dag exclusief met hun kinderen te besteden
  • .
  • Vier op de tien werkende vaders meldden dat ze hun werk één keer per week of langer met hun mee naar huis nemen
  • .

Ondernemers maken betere vaders en vice versa

.

Wanneer u een bedrijf runt, beheerst u vaardigheden zoals tijdmanagement , training , discipline en multitasking. Alles wat je nodig hebt in schoppen zodra een baby wordt geboren. Vaders sliepen acht uur per nacht en zullen schrikken van hoe weinig ze slapen. Ondernemers weten alles van 's avonds laat bellen naar een werkterrein,' s morgens vroeg en 's avonds laat.

.

Vader zijn helpt je ook bij het zakendoen. U hebt nu een grotere motivatie om te slagen dan wie dan ook: voor uw kinderen zorgen. Elke man die zijn eigen zaak leidt, zal je vertellen dat zijn drive om iets geweldigs voor zijn kinderen te maken hem harder heeft geduwd dan wat ooit heeft gedaan. Maar naast meer gemotiveerd te zijn, zijn vaderondernemers ook efficiënter. Onnodige vergaderingen en eindeloze telefonische vergaderingen behoren tot het verleden. Omdat wanneer iets tijd verliest van je familie, het snel wordt geëlimineerd.

.

Vader zijn leert je ook om te delegeren. In zijn blog over zijn vaderondernemer , zegt Aaron Hoddinott: â € œHet hebben van een zoon heeft me gedwongen om op anderen te vertrouwen en getalenteerde mensen te vinden om wat van mijn werkbelasting op te nemen. â € ??. Hij vervolgt met zijn bezorgdheid over de toegenomen kosten van het binnenhalen van nieuwe mensen, hij verdiende meer verkopen in het jaar nadat zijn zoon was geboren dan een jaar eerder. Om een ​​conclusie te trekken, kan het hebben van kinderen je echt genoeg motiveren om je te helpen meer succesvol te worden.

.

Er zijn geen afdelingen

.

Het oude spreekwoord voor werkende ouders is om een ​​duidelijke scheiding te maken tussen werk en privéleven. Dat zou niet minder waar kunnen zijn voor vaderondernemers. Omdat de aard van wat u doet op alle uren werkt, moet u uw gezin tot een onderdeel van uw bedrijf maken. Dat betekent niet dat je je kinderen aan het werk moet zetten zodra ze groot genoeg zijn om de friteuse te bereiken. Maar het betekent wel dat je je werk uitlegt aan je kinderen terwijl je het doet.

.

Het betekent ook dat uw kinderen een vaste waarde worden in uw bedrijf, zodat uw werknemers ze beter leren kennen en vice versa. Het kweekt ook respect, en wanneer uw kinderen u als de baas zien, kan het overgaan naar een meer gedisciplineerd gezinsleven.

.

Kinderen kunnen ook een belangrijke rol spelen bij innovatie. In een interview met Youngupstarts. com , oprichter en CEO van McCarthy Music, Mark McCarthy, geeft toe dat zijn zes jaar oude dochter Sophia een integraal onderdeel was van de ontwikkeling van de verhelderende piano van het bedrijf. Ze trad op als interne bètatest voor prototypen. Als u in een restaurant werkt, kunnen uw kinderen u helpen bij het maken en testen van gerechten. Of als u kleding maakt, kunnen kinderen helpen met ontwerpen. Natuurlijk zullen niet al hun ideeën goed zijn, maar ze zullen je zeker helpen om out of the box te denken.

.

Vergeet niet dat uw kinderen altijd toekijken. Dus als je misschien je kalmte hebt verloren voordat je vader was, kun je dat niet meer doen. De zelfvertrouwen die u voor uw medewerkers heeft, moet u nu mee naar huis nemen. En dat kan een moeilijke taak zijn om te onderhouden.

.

Zoek wat belangrijk is en prioriteer het

.

Eindelijk, als een vaderondernemer, heb je misschien een flexibeler schema dan sommige andere vaders, maar heb je ook minder tijd om te geven. Zoek uit wat belangrijk is in het leven van je kinderen en zorg ervoor dat die de tijden zijn die je gratis inroostert. Of het nu gaat om een ​​weekend-balletrecital, een ochtendwandeling naar school of zelfs maar een middagje kietelen, zorg ervoor dat uw bedrijf en uw klanten weten dat die tijden heilig zijn. Misschien vertel je ze niet dat het kietelen is. Net als in het bedrijfsleven, is prioriteit de prioriteitstelling.

.

Creatie is de drijvende kracht achter ondernemers en het is die creativiteit die ook zo velen van jullie grote vaders maakt. De regels zijn anders voor jou, maar omdat je je eigen schema maakt, het vermogen hebt om je werk en je persoonlijke leven te integreren en vaardigheden hebt die van de ene taak naar de andere overgaan, is vaderschap misschien wel je meest succesvolle onderneming. Happy Father's Day voor alle vaderondernemers die er zijn!. En voor diegenen die overwegen om een ​​vadersondernemer te worden, weet dat het lang niet zo ontmoedigend is als u denkt.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 25, 2018