Back to Question Center
0

Summer Cost Cutting Tips voor kleine bedrijven

1 answers:
.
.
.
- enterprise mobile security solutions in portland. Summer Cost Cutting Tips Small Business

George Gershwin heeft duidelijk nooit een klein bedrijf gehad.

.

Als hij dat had, waren de woorden â € œZomertijd en de livinâ € ™ gemakkelijkâ € ™. zou nooit hebben geregistreerd. Het zou meer lijken op â € œhet levenâ € ™ is ongelooflijk stressvol omdat de helft van mijn werknemers op vakantie is, de omzet is gedaald en ik een lening nodig heb om deze elektriciteitsrekening te betalen. â € ??. Hoewel, dat was niet erg pakkend.

.

De zomer kan een magere tijd zijn voor een klein bedrijf, en het kan een uitdaging zijn om in de warmere maanden overeind te blijven. Dus hoe zorg je ervoor dat je deuren nog open zijn in de herfst?. Het verlagen van de kosten van uw kleine onderneming is een manier om de uitdagingen van de langzame zomermaanden te verlichten .

.

We weten â € "dat is makkelijker gezegd dan gedaan â €" maar hier zijn tien manieren om kosten te besparen in de zomer voor uw kleine onderneming.

.

Ga naar een vierdaagse werkweek

.

Restaurants moeten op donderdagavond ongelooflijk onvoorzichtig zijn. Hoe kun je anders verklaren waarom zoveel mensen op vrijdagmorgen in de zomer voedselvergiftiging lijken te krijgen?. Om rekening te houden met deze vreselijke pandemie van dubieuze vrijdagziekten, kun je dit seizoen kijken naar een vierdaagse werkweek, met werkdagen van tien uur. Het maakt uw medewerkers niet alleen efficiënter terwijl ze op kantoor zijn, maar het betekent ook dat u één dag minder dag aan dag moet gaan, waarbij uw energiefactuur met 20% wordt verlaagd als u dagen eerder begint met koelingkosten. zijn lager.

.

Beheers uw transportkosten

.

Sinds de magische elven die de gasprijzen beheersen, weten we dat we allemaal meer reizen in de zomer, ze hebben de neiging om tijdens de warmere maanden omhoog te gaan. Als u een vloot voertuigen heeft - of gewoon zelf veel rondrijdt - kunnen we een volledige post schrijven over dingen die u kunt doen om uw brandstofefficiëntie te maximaliseren. Maar hier zijn een paar tips om uw transportkosten te beheersen:

.
 • Houd uw banden opgeblazen
 • .
 • Gebruik alleen de airconditioning van uw voertuig op de snelweg
 • .
 • Gebruik de aanbevolen motorolie en blijf op het onderhoud
 • .
 • Bevestig niets aan het dak (het creëert windweerstand, gebruik meer brandstof)
 • .
 • Rijd langzaam en niet-agressief
 • .
 • Rijden tijdens niet-piekuren
 • .

Sommige stagiaires bezoeken

.

Hoewel het gebruik van onbetaalde stagiairs niet zo acceptabel is als het ooit was, kun je ze nog steeds tegen een minimumloon huren op parttime basis. Ga naar het carrièrecentrum van je plaatselijke universiteit of community college en kijk of je een aantal gekwalificeerde kandidaten kunt vinden. Dit maakt uw fulltime werknemers vrij om meer inkomstengenererende dingen te doen, en is waarschijnlijk goedkoper - en waarschijnlijk efficiënter - dan het inhuren van seizoensarbeiders per uur. Misschien krijg je de komende jaren ook wat leads voor jonge werknemers. Zorg ervoor dat je de tijd hebt om ze over je branche te leren, zodat ze net zo veel ervaring opdoen als jij.

.

Gebruik alleen koud water

.

Het is duidelijk dat we niet zeggen dat we het haar van uw salon in ijskoud water moeten wassen en proberen het door te geven als een hippe, nieuwe behandeling met een "arctische hoofdhuid". â € ??. Maar als u een restaurant, bar, autohandel of een ander servicebedrijf runt, waar warm water niet nodig is voor zaken als voorwassen, elektrisch wassen of andere niet-thermische werking, heeft u zelfs geen warm water als. keuze. Het spul op kamertemperatuur doet het prima en bespaart je veel geld op het verwarmen van water.

.

Pre-cool uw kantoor

.

Als u ons advies hebt ingewonnen en bent verhuisd naar die vierdaagse werkweek, programmeer dan uw thermometers om naar koelere dan normale temperaturen in uw vroege uren te gaan, dan hoger dan normale temperaturen in de middag. Het netto-effect zal niet te opvallen, maar u kunt 25-30% besparen op de koelkosten.

.

Grote machines 's nachts laten draaien

.

Als uw bedrijf een groot machinepark heeft dat niet op bepaalde tijden hoeft te worden uitgevoerd, doe het dan als het buiten koel is. Zaken als industriële wasmachines, krachtreinigers, waterzuiveringssystemen of ontsmettingsapparatuur kunnen strategisch worden uitgevoerd, zodat ze uw ruimte niet opwarmen. Of, beter, kan zonder toezicht worden uitgevoerd wanneer airconditioning niet eens nodig is.

.

Crowdsource uw werknemers

.

Internen zijn niet voor iedereen en, eerlijk gezegd, soms iets minder gemotiveerd dan bijvoorbeeld mensen die moeten werken om hun huur te betalen. Dus als uw bedrijf seizoensgebonden hulp nodig heeft, kijk dan eens naar crowdsourcing van uw werknemers. Dit is een praktijk waarbij bedrijven freelancers inhuren om werkpersoneel te doen, meestal tegen een fractie van de kosten. De meeste werken voor zichzelf, en je kunt ze vinden op sites als Upwork en Freelancer .

.

Pas uw verlichting aan

.

Net zoals sommigen van ons onder stadionverlichting zouden werken als dat mogelijk was, kan het op peil houden van dat niveau van intensiteit uw overhead verhogen. Net als bij het verlagen van de brandstofkosten, kunnen we u waarschijnlijk een volledige post geven over hoe u uw verlichting efficiënt kunt maken, maar hier zijn enkele snelle tips:

.
 • TL-verlichting vervangen door LED-verlichting. Ze hebben het toegevoegde voordeel dat je er NIET uitziet als een lijk
 • .
 • Reinig armaturen regelmatig en gebruik vervolgens lampen met een lager vermogen om het licht dat een armatuur kan geven te maximaliseren
 • .
 • Installeer bewegingsdetecterende verlichting in uw kantoor. Op deze manier blijft niets per ongeluk of dagen achter elkaar aan.
 • .
 • Verlicht alleen de gebieden die moeten worden verlicht. Je opslagruimte is niet bang in het donker.
 • .
 • Houd kamers alleen zo helder als ze moeten zijn. Als je grote ramen hebt die natuurlijk daglicht binnen laten, gebruik dan je lampen overdag niet, vooral in een restaurant of autohandel. Als u licht nodig heeft, installeert u dimeren om de niveaus zo laag mogelijk te houden.
 • .

Maak uw keuken efficiënter

.

Restaurants draaien in een hoog tempo en zijn de voornaamste kandidaten voor energieverspilling. Doe dingen als het laden van je vaatwasser zoveel als menselijk mogelijk is, zodat je het minder doet. Kijk naar je ijsmachines en kijk of ze meer zijn dan je nodig hebt en zorg ervoor dat de isolatie van je walk-ins wordt bijgewerkt. Houd uw potten bedekt om het warmteverlies tot een minimum te beperken en koop geïsoleerde kookapparatuur.

.

Aankomende verkopen na de zomer

.

De verkoop van schoolmateriaal voor kinderen is niet alleen bedoeld voor kinderen die kunstbenodigdheden nodig hebben. Die verkopen zijn een geweldige plek om goedkope kantoorbenodigdheden, werknemersuniformen en zelfs kantoormeubilair op te halen. Verkoop op de dag van de arbeid zijn ook geweldige plaatsen om kortingen te krijgen op aankopen zoals elektronica en meubilair. Sommige staten bieden zelfs een â € œsales tax holidayâ € ??. voordat de school weer terugkeert, dus haal daar ook het meeste van.

.

Deze zomertarieven voor het besparen van kosten voor bedrijven kunnen het hele jaar door worden toegepast, maar naarmate de zomer begint en de kosten stijgen, is het een goed moment om ervoor te zorgen dat dit allemaal aan snuiftabak is. Als u op zoek bent naar extra tips, vindt u hier een zomerchecklist voor kleine bedrijven .

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 26, 2018