Back to Question Center
0

Een kredietlijn van $ 82 miljoen geeft blijk van betrokkenheid bij het financieren van kleine bedrijven

1 answers:
.
.
.
. 82 Million Credit Line Small Business Funding

De laatste paar jaar is er veel gebeurd over het falen van â € œtraditioneelâ € - black fascinators online. financiële instellingen, zoals banken, om tegemoet te komen aan de kapitaalbehoeften van kleine bedrijven, vooral als een middel om hen te helpen het hoofd boven water te houden tijdens de zwaarste economie van ons leven. Er is ook de implicatie geweest dat kredietverlening aan kleine bedrijven op een bepaald moment terug zou gaan naar wat het ooit was. Maar dat is nog niet gebeurd, in ieder geval tot vóór de recessie.

Hoe het ook zij, er is hier een groter verhaal. Er is een toename van â € œniet-traditioneelâ €. bronnen die het tot hun taak hebben gemaakt om tegemoet te komen aan de specifieke kapitaalbehoeften van kleine bedrijven in alle soorten en maten. Zonder hen zou het verhaal over kleine bedrijven in de VS waarschijnlijk heel anders zijn geschreven.

Dat zouden we moeten weten. Ons bedrijf, BFS Capital , is een van deze â € œniet-traditioneleâ €. kredietverstrekkers. Maar de BFS-toewijding aan kleine bedrijven is zo sterk dat we ons niet meer als niet-traditioneel beschouwen. Over het hele landschap van de kredietverstrekking voor kleine bedrijven worden de grenzen tussen traditionele en niet-traditionele bronnen steeds vager.

Hoewel BFS zich meer dan een decennium geleden heeft toegewijd aan kleine bedrijven, hebben we onlangs die verbintenis versterkt met een nieuwe 82 miljoen dollar kredietlijn van Wells Fargo Capital Finance . Dit versterkt en vergroot ons vermogen om kapitaal aan te bieden aan kleine en middelgrote bedrijven in de Verenigde Staten en via filialen in Canada en het Verenigd Koninkrijk. Door kortlopende zakelijke leningen en contante voorschotten aan te bieden, zijn we in staat om bedrijven te helpen met vrijwel elke kosten, van uitbreiding of verbouwing tot het kopen van broodnodige apparatuur om geld te onderhouden. stroom tijdens bedrijfsschommelingen.

Van onze kleine zakelijke klanten horen we keer op keer dat we er voor hen zijn geweest met snelle financiering (zo weinig als vijf werkdagen na goedkeuring) wanneer ze het het hardst nodig hadden, ongeacht of ze konden profiteren van. een geweldige kans of om een ​​uitdaging of probleem aan te pakken waarvoor onmiddellijke actie nodig was. BFS heeft de capaciteit om kapitaal aan te bieden in bedragen die uiteenlopen van $ 4000 tot $ 1 miljoen.

We hebben het hele financieringsproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor eigenaren van kleine bedrijven. Terugbetaling gebeurt meestal via dagelijkse, automatische betalingen. Voor leningen voor kleine bedrijven is het meestal een vast bedrag per dag, hoewel dat ook wekelijks kan zijn. Voor een contant voorschot voor verkopers is de terugbetaling waarschijnlijk een vast percentage van hun creditcardbatches, dat automatisch wordt gemaakt. Â En het enige dat nodig is om aan de slag te gaan, is een eenvoudige applicatie.

Uw kleine onderneming heeft behoeften aan reële bedrijven . We bieden echte financiële oplossingen .

.

Bel ons op 866-905-4334 of klik hier om te beginnen uw bedrijf te laten groeien - op jouw manier! .

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon is Vice President of Marketing bij BFS Capital. Met meer dan 13 jaar ervaring bij grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan Chase, Capital One en Bank One, begrijpt Alison de dagelijkse behoeften van eigenaren van kleine bedrijven en de belangrijke rol die financiering speelt bij het laten groeien van een bedrijf. Haar inhoud is gericht op marketingstrategieën en -middelen voor kleine bedrijven, evenals tips voor het veiligstellen van financiering voor zakelijke uitgaven. Maak contact met Alison op LinkedIn en Google+ .

.
.
April 26, 2018