Back to Question Center
0

Toptrends voor bloemisten

1 answers:
.
.
.
. Top Trends Florists

Bloemen, echt mode - apivita aqua vita set.

.

Het is natuurlijk al lang geleden dat mensen bloemen als echte kleding konden dragen, maar de bloemen die je ziet rond huizen, bruiloften en vrijwel overal, zijn constant in beweging. En in tegenstelling tot kleding hebben bloemisten geen beroemdheid-ontwerpers die voorop lopen, of jaarlijkse modeshows om te bepalen wat trending is.

.

Als u een eigen bloemistwinkel heeft, zijn bloemenontwikkelingen altijd iets waar u de tijd over heeft om het hele jaar door op de hoogte te blijven. Dus wanneer het seizoen voor huwelijksplanning van start gaat, volgt hier een snelle introductie van de beste trends die bloemisten kunnen verwachten voor de rest van 2016 en volgend jaar.

.

Kleuren gaan op weg naar ontspanning

.

De Society of American Florists bracht haar 2016 trendvoorspellingen voor de bloemistindustrie vorig jaar - Lavish, Festival, Sorbet en Luster - uit en zal zijn picks voor 2017 bekendmaken tijdens hun jaarlijkse conventie. 1 oktober in Maui. En hoewel we niet nodig zijn om de voorspellingen van vorig jaar voor jou te herscheppen, is dit misschien een goede datum om te omcirkelen om een ​​sprong in 2017 te maken.

.

Wat dit jaar betreft, koos het PANTONE-kleureninstituut twee kleuren - sereniteit en rozenkwarts - als kleuren van het jaar. Deze combinaties zijn voornamelijk als interieurkleuren geselecteerd, waardoor ze een ontspannend gevoel geven en tegelijkertijd elegantie uitstralen. Omdat klanten naar deze kleuren kunnen zoeken, bedenk dan andere, gratis bloemen en kleuren die u mogelijk in een inventieve opstelling kunt verwerken. Blush-kleuren maken bijvoorbeeld een mooie solide comeback. Blauwe hortensia en tuinrozen kunnen ook een goed begin zijn.

.

Old-School Flowers komen terug

.

Maar net zoals de Moscow Mule en de strakke jeans weer in de mode zijn, zijn ook sommige old-school bloemen die we al een tijdje niet hadden gezien. Erfplantanjers verschijnen op een flink aantal Pinterest-borden. Zoals Engelse zoete erwten met lange steel, pastelkleurige chrysanten en dubbele zinderella zinnia's.

.

Blogger en bloemist Kayla Lopez koos dit jaar voor Afrikaanse viooltjes, kalanchoë, vredelelie en Phalaeonopsis-orchidee als haar topkeuze voor thuisgebruik. Maar als het gaat om specifieke bloemen, zal veel hiervan afhangen van de individuele smaak. Gebruik deze dus allemaal als suggesties voor uw klanten en ga vandaar.

.

Farm-to-Bridal-tabel is All Rage

.

Iedereen heeft alles te maken met lokaal gaan. U ziet dit niet alleen op de menu's van restaurants, maar het is ook de grootste trend in bruidsbloemen in het afgelopen jaar geworden. Koppels kiezen voor bloemen die afkomstig zijn uit de landen waar ze gaan trouwen en die volproppen met wat er in het seizoen is. Dit betekent arrangementen van vers geplukte bloemen met kleine variaties in kleur. Met de boer-naar-tafel-uitstraling houden de arrangementen meer groen aan, met varens, struiken en zelfs kruiden.

.

Op het gebied van kruiden is ambachtelijke voeding een trend geworden, evenals voedsel als onderdeel van huwelijksarrangementen. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs een gigantische bende ribben naast je geraniums gooien, maar je zult dit jaar de centerpieces zien geaccentueerd door fruit, groenten, noten en andere dingen waar gasten op kunnen kauwen als ze de derde gang nemen. lang.

.

Boeketten worden groter en vrijer in 2016. Het omvangrijke, achterblijvende boeket bevindt zich in de plaats en vervangt alles dat ooit als 'subtiel' zou zijn beschreven. â € ??. Bruiden kiezen voor free-form boeketten (opnieuw gedicteerd meer mijn lokale bloemen dan specifiek ontwerp) en groter lijkt bijna altijd beter te zijn. Goed nieuws voor u, want grotere boeketten betekenen meer geld. Maar conventionele wijsheid heeft waarschijnlijk ook geen neus, want wie geniet er nou niet van een mooi boeket verse bloemen?. Volgens de bloemen. com, 86% van alle bloemen werd gekocht voor niet-kalender gelegenheden , en bijna tweederde van de mensen koopt bloemen voor zichzelf.

.

Dus voordat je te verstrikt raakt in trends voor je bloemistenbedrijf, onthoud dat ze precies dat zijn: trends. Persoonlijke voorkeuren zullen altijd tippen aan het hete, dus service zal altijd belangrijker zijn dan het opslaan van wat heet is. Dat gezegd hebbende, is een deel van de dienstverlening in staat klanten in de juiste richting te begeleiden. En hopelijk hebben we u nu een beetje extra inzicht gegeven in de toptrends voor bloemisten.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 26, 2018