Back to Question Center
0

Hoe u het vertrouwen van klanten kunt winnen, telkens opnieuw

1 answers:
.
.
.
. Earn Customers Trust

Wat weten we echt over vertrouwen als het gaat om onze klantenrelaties? - autoparandus tartus. Hebben we het vertrouwen van onze klanten?. En hebben we het verdiend?

.


Marketeers, onderzoekers en andere CRM-specialisten (customer relationship management) gooien veel verschillende termen rond die te maken hebben met het opbouwen van klantrelaties. We horen veel over het creëren van de juiste klantervaring, het genereren van klanttevredenheid, het opbouwen van klantenloyaliteit en het noodzakelijke ingrediënt van klantenvertrouwen. Â Geen vraag, deze zijn allemaal belangrijk voor elk bedrijf en voor elke ondernemer om te begrijpen. Maar van al deze kan het opbouwen en onderhouden van het vertrouwen van uw klanten het meest kritisch zijn - en het moeilijkst om te doen.

Dus wat is het verschil tussen klantenvertrouwen en loyaliteit?. Loyaliteit verwijst naar een sterke voorkeur of affiniteit voor iets. Als consumenten loyaal zijn aan een product of bedrijf, betekent dit dat de bijbehorende kenmerken en ervaring ze zodanig bevredigen dat ze gewoon niets anders in die categorie willen proberen!. Vertrouwen daarentegen draagt ​​enkele dingen met zich mee die een beetje dieper gaan. Vertrouwen houdt in dat ik, als consument, uw merk ken en geloof dat u consequent uw beloften nakomt en mijn beste belangen, als uw klant, uw belangrijkste prioriteit hebt gemaakt. Ik vertrouw erop dat u (uw bedrijf, producten en diensten) zijn wat ze lijken te zijn â € "en wat u zegt dat ze zijn. En, op basis van dit vertrouwen, geloof ik dat uw waarden volledig intact blijven en dat u me eerlijk zult blijven behandelen. Eerlijkheid speelt, zoals blijkt, een grote rol bij vertrouwen.

Op de website van Pitney Bowes is er een geweldig witboek van Europese hoogleraren over De rol van vertrouwen in consumentenrelaties , met name in dienstverlenende bedrijven. (Het is een lang artikel, maar u kunt de hoogtepunten van SlideShare eenvoudig bekijken via de bovenstaande link.) De discussie heeft veel van toepassing op bedrijven van elke omvang in alle sectoren, ongeacht de locatie. Denk aan de gebeurtenissen van de afgelopen vijf jaar - plus en langer. Terwijl consumenten de gevolgen van slecht (en zelfs schandalig) zakelijk gedrag blijven voelen, wat is de grootste hit?. Trust . Consumenten verliezen steeds meer het vertrouwen in banken, grote olie en talloze anderen. Velen stellen vertrouwen voor op waarde in hun verwachtingen en over de hele linie houden ze bedrijven vast aan een nieuwe standaard van verantwoordelijkheid. Consumenten willen eerlijk worden behandeld, en op basis van hun ervaringen weten ze nu dat dat niet altijd een gegeven is, ook al zou het moeten zijn.

Het lijkt erop dat het opbouwen van vertrouwen bij klanten een gebied is waar kleine en zelfs middelgrote bedrijven een voordeel hebben tegenover grote bedrijven. We denken dat het waar is, maar dat betekent niet dat eigenaren van kleine bedrijven de vertrouwensfactor als vanzelfsprekend kunnen beschouwen. Â Uw klanten houden u ook aan hoge normen en hun vertrouwen moet verdiend zijn . Hoe belangrijk is vertrouwen in een succesvol bedrijf?. The Wise Marketer zegt dat vertrouwen de sleutel is om zaken te herhalen.

Vertrouwen wordt alleen verkregen door â € œliving your brand valuesâ € ??. zo consequent dat uw klanten nooit vragen stellen, zelfs niet voor een minuut, wie u bent, waar u voor staat en hoe u ze zult behandelen. Vertrouwen gaat over integriteit, eerlijk en gewoon echt zijn . The Wise Marketer suggereert vier dingen die je moet onthouden om vertrouwen op te bouwen en te behouden:

.
  • Laat uw klanten nooit in de steek.
  • .

Â

.
  • Overweeg altijd alles vanuit het perspectief van de klant.
  • .

Â

.
  • Doe altijd alles om het vertrouwen van klanten in u te rechtvaardigen.
  • .Het is niet eenvoudig om vertrouwen te hebben in de zakelijke omgeving van vandaag. Maar het is een stuk eenvoudiger dan proberen om het vertrouwen te herwinnen als je het eenmaal bent kwijtgeraakt, een functie waar je nooit je bedrijf in wilt vinden. Wat je in de praktijk wilt brengen â € "en je blijvende vermogen om in zaken te zijnâ €" hangt af van doorgaan met. verdien het vertrouwen van uw klanten, elke minuut van elke dag.
Afbeelding met dank aan Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net

.

Waarom vertrouwen uw klanten op uw bedrijf?. Neemt u specifieke stappen om hun vertrouwen te winnen?

.
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 26, 2018