Back to Question Center
0

De juiste werknemers vinden op LinkedIn

1 answers:
.
.
.
- how to buy backlinks. Finding The Right Employees On Linkedin

Wanneer je het hebt over het promoten van je bedrijf op sociale media, roept dit meestal beelden op van heerlijk eten met 14 hashtags en een leger van volgers die het met de wereld delen. En dat is allemaal goed en wel bij het promoten van uw eindproduct bij eindgebruikers. Maar hoe zit het met het gebruik van sociale media om het beste talent te werven

? .

Als het gaat om het gebruik van sociale media voor werving en het inhuren van werknemers , heb je geen betere tool dan LinkedIn. U gebruikt LinkedIn misschien al om potentiële werknemers te vinden (negen van de tien bedrijven zijn), maar hoe effectief zijn uw zoekopdrachten?. Soms helpt het om te weten welke woorden werkzoekenden op LinkedIn ingeven, zodat u de mensen kunt vinden die ook naar u op zoek zijn.

.

Ghergich and Co. en Quill. samen werken aan een handige infographic , met tips voor werkzoekenden over hoe ze hun LinkedIn-profiel en -presentie kunnen verbeteren. Hoewel veel van de informatie bestemd is voor mensen die online cv's plaatsen, zijn er ook belangrijke dubieuze afhaalmogelijkheden voor werkgevers . Onder hen:

.
 • .

  Sleutelwoorden om te zoeken naar:

  .

  Dingen zoals "gemotiveerd". en â € œteam speler â € ??. op meer worden op LinkedIn CV's dan telefoonnummers. Dus inspelen op branchespecifieke zoekwoorden bij het zoeken naar talent. De voorbeelden in de infographic zijn â € œCost-analyse, budgetplanning en kredietanalyseâ € ??. voor financiële posities.

  .
 • .
 • .

  Het opsporen van sterke profielen:

  .

  Als u niet bekend bent met het LinkedIn-profielbeoordelingssysteem, beoordeelt het profielen van â € œAlleen beginnenâ € ??. naar 'All-star', â € œAlle sterren. op basis van hoeveel informatie wordt verstrekt. An â € œAll-Starâ € ??. LinkedIn-profiel geeft je het meeste inzicht in een kandidaat en vereist dingen zoals vaardigheden, minstens twee eerdere posities, 50+ connecties en een foto.

  .
 • .
 • .

  Onzichtbare contacten:

  .

  Werkzoekenden worden geadviseerd om al hun contacten zichtbaar te maken zodat ze er minder zelfingenomen uitzien. Houd goed gemotiveerde kandidaten in de gaten die dit hebben gedaan.

  .
 • .
 • .

  Plaatsen van relevante inhoud:

  .

  Een ander juweel van wijsheid is om alleen dingen te posten die relevant zijn buiten zelfpromotie. Iemand die serieus bezig is met het aantrekken van de juiste werkgevers op LinkedIn zal dingen posten die een groter doel dienen.

  .
 • .
 • .

  Stel uw profiel in op anoniem:

  .

  Tenzij u wilt dat iedereen waarvan u het profiel leest dat uw inbox blokkeert, uzelf anoniem houdt wanneer u naar sollicitanten zoekt. Het betekent dat ze niet kunnen zien wie naar hun profiel is gekeken, maar u alleen laten benaderen door de mensen die u zoekt.

  .
 • .
 • .

  Reageer snel op berichten:

  .

  com beveelt aan om binnen 1 of 2 dagen te reageren. Dit dient niet alleen als een goede richtlijn voor reactietijden om te verwachten van kandidaten, maar ook om te reageren. Zelfs als je het druk hebt, zorg er dan voor dat een kandidaat weet dat je geïnteresseerd bent.

  .
 • .
.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 26, 2018