Back to Question Center
0

Hoe u uw spa aan mannen kunt verkopen

1 answers:
.
.
.
. finding lost super funds.jpg?center=0.572,0.544&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732880000000" alt="How To Market Spa To Men">

Als we dit jaar iets hebben geleerd, is het dat conventionele wijsheid conventioneel verkeerd is.

.

Je zou bijvoorbeeld kunnen denken dat spa's min of meer de wereld van een vrouw zijn - wat met alle zachte muziek en komkommerwater - maar één zou helemaal verkeerd zijn.

.

Volgens de International Spa Association is bijna 47 procent van de spa -klanten nu mannen, tegenover slechts 31 procent enkele jaren geleden. Dus als je spa niet aan mannen verkoopt, mis je nu de helft van je markt.

.

Dus hoe pak je een businessmodel aan dat traditioneel is gericht op de ene groep en op de markt brengt voor een andere?. Hier zijn tien nuttige tips om je spa aan mannen te verkopen.

.

Mannen opvoeden op spaservices

.

â € ~Niet vanzelfsprekend zijn, jongens begrijpen dit concept â € ™. zegt Al Maulini, merkstichter van The Well Groomed Gentleman in Coral Gables, Florida . â € œHet is een onderwijsproces, veel jongens hebben nog nooit een gezichts- of een manicure gehad, en zelfs als ze het ermee eens zijn, voegen ze iets toe als â € ~Maar neem ik niet mijn foto. â € œMaar wanneer ze het proberen, komen ze steeds weer terug. â € ??. Het bestrijden van de misvattingen over wat spa's doen, is je grootste sleutel tot marketing. Dus neem elke gelegenheid die je kunt om uit te leggen wat je spa doet, en waarom het niets is om je ooit voor te schamen.

.

Plaats uw spa waar jongens zijn

.

Nee, ga niet onhandig buiten een mannenruimte staan ​​met scherp geprijsde massagekaarten voor uw spa. Het zal niet alleen tijdverspilling zijn, maar het kan je ook tot arrestatie brengen. Kijk liever naar een kalender met lokale evenementen zoals marathons, 3-op-3 basketbaltoernooien, vistoernooien, bierfestivals en andere plaatsen waar mannen anders zouden samenkomen. Investeer vervolgens in wat tafelruimte, neem masseurs mee voor gratis schoudermassages en zet die mensen om in afspraken.

.

Lokken mannen naar uw spa met massages

.

â € œMassage krijgenâ €. heeft niet dezelfde connotatie als â € œte gaan om mijn nagels gedaan te krijgenâ €?. dus de meeste jongens zullen geen moeite hebben om in je spa te gaan voor een beetje spierrevalidatie. Als ze eenmaal hebben gereserveerd, bieden ze inleidende manicures of gezichtsbehandelingen met de massage, zodat ze kunnen zien wat ze missen. â € ~Er is een gêne geassocieerd met het krijgen van een manicure en pedicure, â € ™. zegt Maulini. â € ~Maar wanneer ze het proberen, zijn ze verslaafd. â € ??

.

Breng uw spa op de mannelijke dominante werkplek onder de markt

.

Net zoals je zou kunnen doen met atletische evenementen, probeer je partner te zijn met typisch door mannen gedomineerde werkplaatsen zoals autoreparatiewerkplaatsen en bied je gratis in-office mini-massages aan. Breng materialen mee naar uw spa en geef introductieaanbiedingen aan iedereen (ook vrouwen!) Die vanuit kantoor komen.

.

Schrijf een artikel voor een mannen publicatie

.

Veel mannen weten net zo veel over spa-diensten als over ondergoedshoppen, dus voor velen is het eigenlijk alleen maar een kwestie van de juiste expert uitleg geven over de diensten aan hen. Wees die expert. Aanbieden om een ​​stuk te schrijven voor een lokale (of nationale) lifestyle-website voor mannen of een blog met uitleg over het proces. Misschien zelfs een korting aanbieden voor iedereen die binnenkomt en zegt dat ze het artikel hebben gelezen.

.

Doneren aan veilingen

.

Mensen wonen (en worden vaak gesleept naar) liefdadigheidsveilingen de hele tijd. Het doneren van sommige spafaciliteiten voor mannen aan de veiling zal niet alleen uw profiel in de gemeenschap helpen, maar u krijgt ook een nieuwe mannelijke klant die waarschijnlijk de mogelijkheid heeft om terugkerende bezoeken af ​​te leggen.

.

Verkoop aan de vrouwen in hun leven

.

Met Father's Day aan de horizon is het een vanzelfsprekend moment om geschenken aan uw vrouwelijke klanten te verkopen. Maar het hoeft daar niet te stoppen. Dit kan vooral effectief zijn als het is gekoppeld aan een Valentijnsdag-promotie . En zoals Maulini zegt, als ze het eenmaal een keer proberen, blijven ze terugkomen.

.

Ontwerp je Menâ € ™ s Menu met jongens in gedachten

.

Jongens zullen toegeven dat ze de weg niet kennen voordat ze ooit toegeven dat ze een â € œMani / Pediâ € ™ hebben gekregen. â € ??. Een hand- en voetmassage echter?. Dat is een beetje beter verteerbaar. Hetzelfde geldt voor dingen als gezichtsbehandelingen. Denk je dat Clint Eastwood ooit iets heeft beschreven als 'Anti-veroudering?'. Echt niet. Maar een â € œeen energierijke huidschil? Â € ??. Dat lijkt er meer op. Zorg er dus voor dat bij het samenstellen van je gespecialiseerde menukaart voor mannen de namen klinken als dingen die mannen publiekelijk zouden toegeven.

.

Bevorder Men's Nights in je spa

.

Veel plaatsen, zoals Maulini's Well Groomed Gentleman, hebben hun hele zaak opgezet om tegemoet te komen aan mannen: grote leren stoelen, sport op tv en bourbon achter de bar. Maar uw spa kan meer unisex zijn of zelfs gericht op vrouwen. Dat betekent niet dat je af en toe een jongensclub kunt zijn. Een keer per maand een â € œMenâ € ™ s dagâ € ??. waar uw tv's sporten en gratis whisky wordt geserveerd in plaats van komkommer water. Als u wettelijk bent toegestaan, moet u een rookruimte voor sigaren in de openlucht opzetten en specials uitvoeren op alle diensten van de man. Het is een leuke manier om dingen te veranderen zonder je vaste klanten te verliezen

.

Huur geweldige medewerkers voor uw spa

.

De verleiding bij marketing aan mannen zou kunnen zijn om te vertrouwen op het oude adagium van â € œsex verkoopt, â € ??. en gebruik professionals die er geweldig uitzien voor de diensten van mannen. Maar dit plan zal averechts werken. â € œHet kan misschien de eerste keer goed werken, â € ™. waarschuwt Maulini, "maar uiteindelijk krijg je een slechte service en kom je nooit meer terug. â € ??. De sleutel, zegt hij, is om een ​​restaurant te zijn met heerlijk eten. Begin met het eindproduct en bouw daar de ervaring omheen. Het zal veel meer voor herhalingszaken dan een mooi gezicht doen.

.

Door enkele van deze ideeën uit te voeren, kunt u uw spa aan mannen verkopen en op hun beurt profiteren van een onaangesproken markt om uw klantenkring te laten groeien.

.
.
.

Matt Meltzer is een professor in zakelijke communicatie aan de Universiteit van Miami. Hij is een veteraan van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten en heeft een bachelordiploma in bedrijfsadministratie van de UM, evenals een Masters of Mass Communication van de University of Florida.

.
.
April 26, 2018