Back to Question Center
0

Een kleine onderneming runnen: april 2014 Samenvatting

1 answers:
.
.
.
. luma surround wifi.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728810000000" alt="April 2014 Recap">

Het tweede kwartaal is goed op weg. Hopelijk heb je de knelpunten van je jaarlijkse bedrijfsplan opgelost en heb je met succes gekeken naar wat wel en wat niet afgelopen kwartaal werkte en dienovereenkomstig verfijnd. Zo niet, dan raad ik u ten zeerste aan hier tijd voor vrij te maken!. Maar meer hierover in een andere post.

Deze maand stond in het teken van hoe u uw kleine onderneming net iets eenvoudiger kunt laten werken. Het is geen geheim dat bedrijfseigenaren zoals jij gedwongen worden om veel verschillende hoeden te dragen en op een gegeven moment zou je in het midden van verschillende projecten kunnen zijn, alles wat je schijnbaar onmiddellijke aandacht nodig heeft, anders zal je hele organisatie komen tot. krijsende halt .. of zal het?. Hoewel dit zeker waar zou kunnen zijn voor een paar dingen, hebben we deze maand geprobeerd om u te helpen uw bedrijf te stroomlijnen en u te concentreren op de zaken die ertoe doen.

Dus zonder oponthoud, in het geval u het gemist heeft, hier zijn enkele van onze top blogposts van de maand april: ..
  • Eigenaren van kleine bedrijven kennen stress. En zij weten het goed. Studies hebben aangetoond dat het runnen van een bedrijf stressvoller kan zijn dan iets anders in het leven van de ondernemer. De beste manier om deze stress te vermijden, is om echt te begrijpen waar het vandaan komt en eenvoudige remedies te vinden om het te bestrijden. Lees meer in dit bericht .
  • .

A

.
  • Mobiele toepassingen zijn razend (en nee, we hebben het niet alleen over uw Candy Crush-verslaving). Bedrijven links en rechts komen met mobiele apps die bedoeld zijn om hun klanten te bereiken en hun algehele klantervaring te verbeteren. Maar is het echt noodzakelijk voor ELK bedrijf om een ​​mobiele app te ontwikkelen?. Om u te helpen bepalen wat er bij uw bedrijf past, hebben we u door het beslissingsproces geleid in dit bericht .
  • .

A

.
  • Een van de grootste obstakels waar ondernemers naar hameren, is dat ze voldoende tijd hebben om alles te doen wat ze nodig hebben. Een handige manier om dit probleem aan te pakken, is door bepaalde bedrijfsfuncties te automatiseren. Ontdek hoe automatisering u kan helpen uw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en eventuele inefficiënties in deze post te elimineren.
  • ...
  • Het gebruik van niet-concurrentiebedingen kan snel een polariserend debat worden. Voorstanders van niet-competenten beweren dat ze noodzakelijk zijn om gevoelige informatie te beschermen en om concurrenten ervan te weerhouden inzicht te krijgen in hun bedrijf. Tegenstanders beweren dat veel niet-competenten niet afdwingbaar zijn, zelfs voor de rechtbank, en dat ze in toenemende mate als slecht worden beschouwd voor het bedrijfsleven. Moet u uw werknemers een niet-concurrentiebeding laten ondertekenen?. We verkennen het debat in dit bericht .
  • .

A

.
  • De locatie van uw bedrijf is een overweldigende bepalende factor voor het succes op lange termijn van uw onderneming. En soms is de meest voor de hand liggende locatie echt niet het meest ideale. Bekijk enkele van de minder bekende factoren die u in overweging moet nemen bij het zoeken naar een nieuwe locatie in dit bericht .
  • .

A

.
  • Betoogd kan worden dat het opbouwen en behouden van het vertrouwen van uw klanten een van de meest cruciale componenten is van het succes van een onderneming. Het operatieve woord is hier â € œbehoud. â € ??. Dit is een continu proces en het aanzetten van de waarden van uw merk in de algehele klantervaring moet bovenaan beginnen. Voor meer informatie over het opbouwen en behouden van vertrouwen in de zakelijke omgeving van vandaag, check out dit bericht . Haar inhoud omvat een breed spectrum van onderwerpen die relevant zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, van financieel advies en alternatieve financieringsoplossingen tot sociale media en contentmarketingpraktijken voor het MKB. In haar vrije tijd kookt Christina graag en is een die-hard fan van de Florida Gators. Verbinden met Christina op Google+ ! .

.
.
April 26, 2018