Back to Question Center
0

Locatie, locatie, locatie: hoe u de juiste keuze maakt voor uw bedrijf

1 answers:
.
.
.
. Pick Location For Business

Wie heeft het bekende onroerend goed gezegde niet gehoord: â € œLocatie, locatie, locatieâ € ?? - blitz transport. bij het zoeken naar een huis?. Maar locatie is niet alleen belangrijk voor persoonlijk bezit;. het is ook een grote factor voor kleine bedrijven. Experts zeggen dat het begrip van hoe een bedrijfslocatie te kiezen, deels kunst is, deels wetenschap, en dat de voor de hand liggende locatie niet altijd de beste is. Het hangt er vanaf.

Ondernemers moeten altijd bepaalde factoren onderzoeken, zegt nfib. com , net als de betaalbaarheid van de huur, hoe goed hij je demografie, omliggende verkeerspatronen en concurrenten dient. Maar zelfs als u denkt dat u de absoluut ideale locatie hebt gevonden, neem dan de tijd om het probleem nader te onderzoeken. NFIB stelt vijf specifieke stappen voor:

.
  • Hoe passen de culturen bij elkaar? Verschillende buurten hebben verschillende persoonlijkheden en culturen, evenals bedrijven. Je hebt meer kans op succes als je interne en externe culturen compatibel zijn.
  • .

A

.
  • Trek niet aan je must-haves. Wat de zaken betreft, zijn de details van belang. Als veel parkeergelegenheid en enorme ramen belangrijke kenmerken van uw bedrijf zijn, hoeft u niet in de verleiding te komen om ze bijvoorbeeld voor minder huur over te slaan. Blijf gefocust op het krijgen van alles wat ertoe doet, om jezelf alle kansen op succes te geven.
  • .

A

.
  • Waar zijn de klanten? Als u al een tijdje actief bent, weet u al hoe ver uw typische klanten op reis zijn, hun. postcodes, hun winkelvoorkeuren. Als u online zaken doet, moet u ook rekening houden met klanten in verschillende tijdzones en hoe u ze kunt aanpassen.
  • .

A

.
  • Is die kleine lettertjes die ik zie? Net als bij persoonlijkheid en cultuur zijn verschillende buurten anders ingedeeld, met verschillende beperkingen. Bewegwijzering kan een biggie zijn. Als je bewegwijzering hip en neon moet zijn, heb je waarschijnlijk moeite met een wijk in een vroeg-Amerikaanse stijl waar alles moet worden aangepast aan een meer koloniale stijl. Dit alles moet in uw huurovereenkomst worden vastgelegd. Zorg ervoor dat u elk woord leest en begrijpt!
  • .

A

.
  • Zorg dat de grondbeginselen op hun plaats zijn. Sommige buurten of voorsteden, zoals steden en staten, zijn bedrijfsvriendelijker dan andere en hebben een gedocumenteerde staat van dienst met kleine bedrijven. Doe je onderzoek met informatie van kamers van koophandel, makelaars en andere eigenaren van kleine bedrijven.
  • .Op de korte termijn wilt u een locatie die verkeer, klanten en verkopen vanaf dag één betekent. Maar vastgoeddeskundigen wijzen erop dat het kiezen van een locatie voor uw bedrijf ook gevolgen op de lange termijn heeft. Dus denk drie, vijf, tien jaar vooruit en stel jezelf een paar vragen:

.
  • Wil ik hier voor de duur zijn â € "of zou ik uiteindelijk willen verhuizen?. Dit zal voor een deel bepalen of u commercieel vastgoed moet huren of kopen. U kunt niet alles besturen wat er in de toekomst kan gebeuren, maar als u de juiste reeks variabelen gebruikt, zult u uw hoofdpijn minimaliseren en uw kansen op toekomstig succes optimaliseren.
   Figuur met dank aan renjith krishnan / FreeDigitalPhotos. net

   .

   Hoe heeft u uw bedrijfslocatie geselecteerd?. Heeft het bijgedragen tot het succes van uw bedrijf?

   .
.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 26, 2018