Back to Question Center
0

Small Business Week 2014

1 answers:
.
.
.
. Small Business Week 2014Vorige week was de nationale week voor kleine bedrijven - womens felt hats australia. Om de woorden van president Obama te parafraseren, was dit een kans om alle vernieuwers en ondernemers in het hele land te vieren die de hand hebben gehad in het succes van de miljoenen kleine bedrijven van onze natie.

Ja, dat klopt, MILJOENEN kleine bedrijven - 28 miljoen kleine bedrijven om preciezer te zijn. De kleine onderneming -gemeenschap is een enorme drijvende kracht en draagt ​​bij tot de gezondheid van de Amerikaanse economie. Zoals u kunt zien in de onderstaande statistieken, vertegenwoordigen kleine bedrijven 99,7% van alle werkgeversbedrijven in de VS;. ze hebben de afgelopen 15 jaar 64 procent van de netto nieuwe banen gegenereerd;. en zij betalen 44% van de totale Amerikaanse loonlijst.

Het was geweldig om te zien dat de natie samenkomt om niet alleen alle geweldige dingen te herkennen die kleine bedrijven bijdragen aan onze samenleving, maar ook om hun bezorgdheid te uiten over hoe dingen anders kunnen worden gedaan voor de verbetering van de toekomst van. klein bedrijf.

Hier zijn slechts enkele hoogtepunten van vorige week:

.
.Kleine bedrijven zijn echt de ruggengraat van dit land. Neem de tijd om uw mede-eigenaar van een klein bedrijf te herkennen, niet alleen vandaag, maar het hele jaar door.

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio is de Content Marketing Strategist bij BFS Capital. Haar inhoud omvat een breed spectrum van onderwerpen die relevant zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, van financieel advies en alternatieve financieringsoplossingen tot sociale media en contentmarketingpraktijken voor het MKB. In haar vrije tijd kookt Christina graag en is een die-hard fan van de Florida Gators. Verbinden met Christina op Google+ ! .

.
.
April 26, 2018