Back to Question Center
0

Contractbreuk: waarom niet-juridische oplossingen het beste kunnen zijn

1 answers:
.
.
- baby beast coils x4.
. Breach Contract

Als u lang genoeg zaken doet, bevindt u zich misschien in een soort juridisch geschil â € "met een leverancier, een partner, een concurrent of zelfs een werknemer. Sommige voorafgaande inzichten kunnen u helpen bij het navigeren door wat verraderlijke wateren zouden kunnen worden en in het ideale geval vermijden om in deze schaapjes terecht te komen.

De website, Find Law , heeft betrekking op een verscheidenheid aan juridische aangelegenheden, waaronder die met betrekking tot kleine ondernemingen. Het is geen perfecte wereld, zegt de site, dus er zijn ongetwijfeld geschillen, vooral over contracten. Vandaar de wettelijke termijn, schending van het contract. Als / wanneer u zich erbij betrokken voelt, wat zijn uw opties?

Zakelijke contracten omvatten verplichtingen waaraan de ondernemingen die de overeenkomst aangaan, moeten voldoen. Veel voorkomende hebben te maken met betaling, het leveren van goederen of het leveren van specifieke diensten. De voorwaarden van het contract zijn de details van hoe aan de verplichtingen moet worden voldaan. Wanneer een van de andere bedrijven niet voldoet aan de voorwaarden van het contract (of helemaal niet presteert), wordt dit een â € ~brekerâ € ™ genoemd. van het contract.

Zodra er sprake is van een inbreuk, kan een ondernemer proberen het contract te laten afdwingen of om financiële verliezen te verhalen met legale middelen. Als je relatief weinig geld hebt (meestal een paar duizend dollar, maar dit verschilt van land tot land), kun je voor een oplossing naar de rechtbank voor geringe vorderingen gaan.

Maar â € "de rechtbanken en rechtszaken zijn niet de enige manieren om te gaan. Voor kleine bedrijven is het vaak niet mogelijk om buiten de rechtbank te blijven. Twee veel voorkomende â € œalternatiefâ € ??. benaderingen: een mediator een geschil laten beoordelen;. en bindende arbitrage.

Find Law zegt dat de niet-inbreukmakende partij waarschijnlijk recht heeft op een vorm van opluchting of "herstel". â € ??. De belangrijkste soorten zijn schade, specifieke prestaties of annulering en restitutie. De meest gebruikte remedie is schadevergoeding of een vorm van betaling aan de â € œgewondenâ €. partij die meestal specifiek is voor de inbreuk die heeft plaatsgevonden. Soorten schade omvatten compenserende, bestraffende en nominale en geliquideerd. Maak je geen zorgen over het onthouden van alles - daarom zijn er legale bronnen, waaronder advocaten, om je te wenden wanneer je ze nodig hebt.

NFIB. com versterkt het idee dat het nemen van juridische stappen geen van de beste eerste stappen moet zijn als er sprake is van contractbreuk. De site suggereert drie gezond verstandige stappen die u kunt overwegen:

.
  • Verkrijg de feiten.
   Heeft iemand niet volgens de voorwaarden van het contract gewerkt?. En zo ja, hoe heeft dat u beïnvloed?. Als u geld bent verloren of als er andere economische gevolgen voor uw bedrijf zijn geweest, heeft u waarschijnlijk een materiële schending. Maar alles moet worden bewezen, inclusief dat de andere partij verantwoordelijk was voor de schade.
  • .

A

.
  • Reik uit.
   Wat een concept - direct contact en conversatie - en een gevoel waarvan velen vinden dat ze veel meer gebruikt moeten worden in alle soorten geschillen! Â Als je vraagt ​​dat de ander het contract nakomt, kan het je helemaal uit het rechtssysteem houden. Doe het snel, doe het telefonisch en volg het indien nodig schriftelijk op. Escaleer het in het andere bedrijf als dat nodig is. Je hebt de beste kans om te slagen als deze aanpak in twee weken of minder wordt ingepakt.
  • .

A

.
  • Ontvang een advocaat. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende leverancier van oplossingen voor bedrijfsfinanciering. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 26, 2018