Back to Question Center
0

Flextime levert voordelen op, maar is misschien niet voor elk bedrijf

1 answers:
.
.
.
. vps canada.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728850000000" alt="Flextime and Small Business">

Steeds meer werknemers zijn bereid om het beste aanbod financieel af te zien in ruil voor een aantal verschillende soorten voordelen op de werkplek. Salaris is nog steeds belangrijk, maar flexibele arbeidsomstandigheden blijven in belang toenemen op de lijst met werkwensen. En het zijn gewoon geen Millennials, hoewel ze misschien meer openhartig zijn over hoe, waar en wanneer ze willen werken. Maar er is geen twijfel dat werknemers in alle leeftijdsgroepen banen willen die een â € œflex aanbieden. â €?

Eerder, â € œflextijdâ € ??. was ooit eng gedefinieerd als variabele, dagelijkse start- en eindtijden of variërend in hoe uren werden gewerkt over een week of maand, zolang het totaal voldeed aan de criteria van de werkgever. Maar technologie heeft de flextime-definitie geopend om op te nemen waar ook iemand werkt. Alternatieve regelingen zoals het delen van banen en telewerken vallen dus ook onder de brede â € œflextijdâ € ??. banner.

Flextime biedt medewerkers een gevoel van autonomie om hun werkdruk te kunnen beheren volgens hun eigen behoeften, schema's en ritmes. Werkgevers die flextime aanbieden, hebben vaak een groot concurrentievoordeel dat zich vertaalt in een lagere omzet en hogere retentie. Het is niet verrassend dat het evenwicht tussen werk en privéleven nauw op elkaar is afgestemd.

Maar of u nu een werknemer of werkgever bent, flextime kan al dan niet een goede optie voor u zijn. Als werknemer moet je behoorlijk gedisciplineerd zijn en bereid om de klus te klaren, zelfs als dat betekent dat je 's avonds of in het weekend moet werken. Als werkgever speelt uw aanpak een grote rol in het succes van een flextime-programma. ondernemer. com biedt enkele geweldige tips:

.
  • Uw doelstellingen moeten duidelijk, specifiek en actiegericht zijn.
  • .

A

.
  • Zorg ervoor dat elke medewerker duidelijk is over zijn of haar rol, verantwoordelijkheden en verwachtingen.
  • .

A

.
  • Richt specifieke communicatierichtlijnen op.
  • .

A

.
  • Binnen elke flexibele regeling moet er een kern van regelmatige beschikbaarheid zijn, inclusief een beetje tijd ter plaatse.
  • .De houding van werkgevers ten opzichte van flextime fluctueerde, en recentelijk is er zelfs sprake geweest van een verzet bij sommige grote bedrijven zoals Yahoo !. Maar wees niet te snel om flextime te negeren als inefficiënt, duur en gewoon te veel moeite, zegt American Express OPEN president Susan Sobbott , die schrijft over haar eigen managementavonturen met flextime. Sobbott zegt dat flextime de moeite waard is omdat het retentie kan verbeteren, de kosten kan drukken en het moreel en de loyaliteit aan het bedrijf kan vergroten. Ze echoot ondernemer. coma sentimenten dat succes in alle opzichten in de lijn ligt van het beheer: duidelijke verwachtingen, totale transparantie, specifieke voorwaarden en verwachtingen, regelmatige en voortdurende communicatie en frequente feedback moeten allemaal deel uitmaken van een flextime-programma.

NFIB. com zegt dat je flextime een bedrijfsbeleid moet maken. Zelfs het concept van "flexibel". moet grondig worden gedefinieerd en niet aan de individuele interpretatie worden overgelaten. En omdat niemand volledig als een eiland werkt, hebben we regelmatig check-ins voor teams om iedereen te laten weten wie aan wat werkt en hoe het de andere leden beïnvloedt. En tot slot, gebruik meerdere communicatiekanalen, waaronder telefoon, e-mail, Skype, interne discussieborden - alles wat nodig is om de klus te klaren.

Velen vinden dat kleine bedrijven in de beste positie verkeren om flexibele werkregelingen aan te bieden. Met de tegenstrijdige eisen van werk en gezinsleven worden werknemers opgerekt â € "en gestrest â €" en zijn ze op zoek naar manieren om te beheren. cbsnews. com somt enkele van de andere manieren op waarop werkgevers van flextime kunnen profiteren:

.
  • Werknemers zullen eerder blijven zitten en zelfs andere aanbiedingen negeren.
  • .

A

.
  • Een betere balans tussen werk en privéleven zorgt voor productievere werknemers.
  • .

A

.
  • Werkplezier en geluk op het werk.
  • .

A

.
  • De medische kosten nemen doorgaans af.
  • .Figuur met dank aan Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital is een directe financieringsbron en een toonaangevende aanbieder van bedrijfsfinancieringsoplossingen. BFS Capital werd opgericht in 2002 en biedt werkkapitaal aan eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven in alle 50 staten. Naast financiering, streeft BFS Capital ernaar om met ondernemers te werken door tips en middelen te verstrekken om hun bedrijven te helpen slagen. Bij BFS Capital zijn we er trots op een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn met een A + rating. Volg ons op Google+ , Facebook en Twitter ! .

.
.
April 26, 2018